SÅ KOM SPOTIFY TIL DANMARK

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Spotify er verdens mest omtalte musiktjeneste. Nu er det også blevet muligt at hoppe ind i den store, lækre all-you-can-eat musik buffet fra Danmark.

Du kan vælge at lytte gratis med reklamer eller betale for et unlimited eller premium abonnement. Så du f.eks. kan lytte til musik når du rejser, på din mobiltelefon og når du ikke er online.

Spotify er for nylig indgået i samarbejde med Facebook, hvilket betyder at du kan følge med i hvad dine venner lytter til og på den måde også opdage ny musik. Læs evt. den tidligere Elektronista artikel om Spotify.

Du kan oprette en Spotify konto her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − five =

2 Comments
 • Kim Amator Bach
  oktober 12, 2011

  tak men nej tak, bruger kun live musik der er gratis

 • Anita
  oktober 12, 2011

  Hvordan kan det være den højest mulige kvalitet på deres musik kun er 320 kbps? Og den kvalitet kræver at du betaler for det! http://www.spotify.com/dk/help/faq/tech/codec-quality/
  Det er da synd for musikken at den bliver forringet fordi de skal komprimere den så meget. Sætter man det til at spille på et par System Audio højttalere vil den dårlige kvalitet være tydelig med det samme ;-)