SÅDAN LAVER DU ET NEMT NYHEDSBREV

2 Min læsning

Af Laila Pedersen

Du ved det jo godt. Det er på tide at få oprettet et ordentligt nyhedsbrev for din forretning, organisation eller blog. Elektronista giver dig “nyhedsbrev for dummies”.

Alle  der ER noget har et flot nyhedsbrev. Gøres det rigtigt, er det en meget hurtig og effektiv måde  at få opbygget en relation til modtageren. Og her kommer så udfordringen for os med et budskab -yep, formidlingen og udformningen. Av… Hvad gør du, når du hverken ejer Photoshop eller grafikeruddannelse,  men har brug for at give dine nyhedsbreve/e-mails et professionelt look?

Nettet bugner af gratis værktøjer, der kan hjælpe. Vi har testet madmimi.com et univers, hvor du via en template kan vælge dit indhold. Du uploader  f.eks. billeder fra din harddisk og via “drag/drop” menuer sætter du det ind i en valgt template. Mad Mimi sørger for tilpasning til skærmen. Dit arbejde ser på ingen tid du, som hvis du endelig fik lokket grafikeren på jobbet til at hjælpe dig (I ved selv hvem I er!)

Det fede ved dette værktøj er, at når du har lavet din “kampagne”, så hjælper Mad Mimi med at holde styr på din udsendelse af e-mails.

ALLE kan bruge det, med det samme.  Der ligger mange video klip på hjemmesiden, jeg  er dog gået i gang uden og har endnu ikke haft behov for at se en tutorial.  Pointen er, at det findes, så jeg vil undlade en kedsommelig gennemgang af alt, hvad dette værktøj kan.

Mad Mimi burde måske også hedde “for dummies” . Er man “rigtig” nørd, savnes muligheden for tilpasning via egen kode.  Det er netop ” the beauty” ved dette program, har man NUL -som i INGEN ERFARING med opbygning af nyhedsbreve, så er det stadig muligt bare at gå i gang og på kort tid, få det  til at ligne en million.

De hardcore foretrækker  måske andre værktøjer a la Mail Chimp, som bygger på samme princip men som tillader mere individuel tilpasning.

Jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der ikke kunne have gavn af et email værktøj.  Selvstændige, bloggers, studerende,  undervisere. Hvis du har prøvet Mad Mimi, så lad os vide herunder hvad du synes.
Hvad indeholder Mad Mimi

  • Design Værktøj -her opbygger du din e-mail/nyhedsbrev
  • Management Værktøj  -her administreres dine kontaktlister, Mad Mimi kan holde styre på flere.
  • Statistik -Mad Mimi kan holde  øje med, hvor mange du har sendt til, hvor mange der har læst det, hvor mange der evt. har benyttet de links du har indsat.
  • Som en sidste ting indeholder det også muligheden for integration med sociale medier, du kan linke til Twitter og Facebook.
  • Mad mimi er gratis for udsendelse af op til 100 emails,  og prisen stiger herefter til 8 dollars for 500 e-mails.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =

No Comments Yet.