VIL DU HAVE APPS PÅ COMPUTEREN

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Har du lidt for meget rod i fanebladene? Måske var apps direkte på din computer en idé?


Ligesom jeg er dårlig til at smide gammel tøj og nips ud, ligeså dårlig er jeg til at lukke faner i min browser ned, når jeg sidder og surfer rundt på nettet. Der er en lang række hjemmesider, der efterhånden er groet fast på skærmen som en fast bestanddel af browseren. Det er eksempelvis sider som Facebook, Gmail og ikke mindst Twitter som jeg hele tiden sidder og zapper rundt imellem, for at tjekke om der er sket noget nyt. Tidsrøver? Ja, det tør siges! Men selvfølgelig findes der en løsning på en overbefolket browser ejet at mennesker med ustyrlig trang til hele tiden at trykke “opdater”.

En løsning er blandt andet det lille program Pokki. Pokki, der indtil videre kun findes til Windows, men fluks er på vej til Mac, er et program der bor nede i din proceslinje. Pokki er lidt som Android Market eller Appstore – bare til dit desktop. Fra Pokki kan du installere forskellige apps, eksempelvis til de tre sider jeg lige nævnte. På den måde ”slipper” du for heeele tiden at åbne en fane i din browser for at tjekke din email igen, igen, igen, for Pokki giver dig en notifikation i proceslinjen, hvis der er kommet post. Pokki er stadig i beta, så lige nu ligger der ikke så meget i deres shop. Deruodver kan man heller ikke læse mere om de forskellige apps, der ligger der, så man henter lidt ting i blinde. Dog synes jeg det er værd at prøve alligevel.

Nå ja, og hvis du selv er en udviklerhaj, har de en konkurrence kørende her! Og for folk der ikke kan kode, har man stadig chance for at vinde, hvis man tweeter om den.

Men hvad siger I – apps til skrivebordet – cool eller not cool?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × two =

1 Comment
  • Johnnie Sigaard
    februar 13, 2015

    Som i omtaler med rod i apps såvil jeg ikke sige at jeg har rod,men har svært ved at overskue alle de apps jeg har: