SÅDAN SAMLER DU KONTAKTERNE ÈT STED

2 Min læsning

Af Anders Hauch

Det har aldrig været let at tæmme informationsstrømmen – og med kontaktpersoner på alle de store sociale netværk er chancen for kaos ret stor. Men der er heldigvis hjælp at hente…

Sådan ser en profil ud i henholdsvis gmail og Android

Har du nogensinde været træt af at skulle holde styr på alle dine kontakter på tværs af forskellige platforme – din telefon, din pc, din iPad?

Det er jo desværre sådan, at vi aldrig kan holde os til en ting. Vi har kontakter på Twitter, LinkedIn, Facebook, Outlook og alle mulige andre. Derfor bliver det også ofte sådan, at du har mange forskellige kontakter, til en enkelt person, eller kopier af dine kontakter i din adressebog.

Det er der heldigvis en fantastisk løsning på vej til at hjælpe dig med. Firmaet hedder Xobni.com, og er egentlig eksperter i at lave software, der kan hjælpe telefonsælgere med at holde styr på alle de kontakter, sådan en skal holde styr på til daglig. Men nu har Xobni udviklet deres software videre, det hedder Smartr, og du kan få det til både Windows, Android, Blackberry og iOS, i en version til private.

Det du får, er en ny adressebog, der samler alle dine kontakter fra alle dine netværk i en enkelt adressebog/kalender. For hver enkel kontakt kan du så se detaljer om dem fra netværk som f.eks: Facebook, Twitter, Gmail eller LinkedIn. Du kan, for hver kontakt, se den seneste tids kommunikation med disse mennesker, hvad end det er mail, tweets eller Facebook.

Xobni er ikke perfekt, og det er ikke alle tjenester der er på, men der kommer flere til hele tiden, og funktionaliteten er i top.

Der hvor Smartr bliver rigtig smart, er når den samler alle de samtaler op, du har haft med din kontaktperson, og giver dig overblik over dem. Du kan se, hvad det nu var I snakkede om sidst, og hvilke venner i deler. Softwaren udnytter skyen på den helt rigtige måde.

Der altid er en gratis ”basic” version, og derudover en Pro version, der koster 47,95$ for et år eller 7,99$ for en måned. Jeg bruger ”basic” versionen. Den dækker mine behov helt fint.

Læs mere på www.xobni.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

1 Comment
  • Lasse Larsen
    juni 26, 2019

    Ved I hvad der er sket med smartr og kan man downloade det nigensteder eller findes der en nyere lidt mere opdateret app til mobiltelefonen og til Gmail?

    Tak for et fantastisk program og keep up the good work
    // Lasse