SÅDAN SENDER DU ÅRETS JULEKORT

3 Min læsning

Af Maria Lysgaard Pedersen

Ingen jul uden julekort – både de elektroniske og de mere traditionelle. Vi har fundet 5 bud på hvordan du kommer nemt, sjovt og kreativt omkring at sende årets julehilsner. De gode gammeldags skal være sendt senest onsdag den 21. december men de elektroniske kan du sagtens vente lidt med. (se alle Post Danmarks julefrister her)

1. 123kort.dk

Her kan du sende gratis elektroniske julekort inkl. en lille julemelodi og der er mange forskellige at vælge mellem. Vælg det kort du vil sende og udfyld modtager(e) og din hilsen. Du kan sende kortet med det samme eller vælge en senere dato. En nem og sød måde at sende en julehilsen. Hvis du opretter en profil på siden kan du up-loade egne billeder og sende dem som fine kort.

2. Farvelæg dine egne kort


På santa-claus.dk er findes en lille samling kort du kan printe og farvelægge. Rigtig god mulighed for et par hyggetimer med ungerne. Du kan selvfølgelig også selv finde motiver og printe. Men her er det gjort nemt for dig. Frem med farverne og god fornøjelse. santa-claus.dk

3. Indtal en personlig julehilsen

 


Med app’en Fun2oon kan du indtale din egen lille julehilsen og sende den som mail eller mms. Når du har indtalt din hilsen (maks. 30 sek.) dannes der en lille animation med julemanden samt din stemme. En sjov lille app til en anderledes og personlig julehilsen. Du finder Fun2oon i App Store– den koster 12 kr.

4. Paperless post

 

Her finder du virkelig flotte julekort i lækkert design. For at komme i gang skal du oprette en profil. Det er meget hurtigt klaret med indtastning af din mail og et password. Vælg et kort og tilføj din hilsen (select & customize). Nogle kort er gratis og nogle koster lidt. Du har mulighed for at tilføje op til 300 mails…så er de fleste vist dækket ind :0). Mulighederne er mange og kvaliteten er i top. Helt klart et af det bedste alternativer til et ”rigtigt” julekort. Se alle mulighederne på www.paperlesspost.com

5. Til MAC-ejere: flotte julekort med egne fotos

 

Til alle dem der ejer en MAC har Apple – ikke overraskende – sin helt egen løsning. Her er design og brugervenligheden naturligvis i top. Start med at åbne iPhoto. Vælg et foto og klik på Arkiv og herefter nyt kort. Alle mulighederne kommer frem i en lækker oversigt hvor du med det samme får præsenteret hvordan dit kort ser ud. Leg lidt med mulighederne – når du er tilfreds trykker du på knappen opret. Her starter selve købet af dit kort. Hvis du skal have det leveret og sendt inden jul skal du senest lave din bestilling den 16. december. Ud over julekort er der mange andre lækre ting..måske et par gaveidéer? Læs mere om iPhotos trykte produkter på Apples hjemmeside.

Håber du er blevet inspireret til at fatte pennen eller tastaturet. Hvad vælger du for årets julekort?

 

 

 

LINKS:

 1. http://www.123kort.dk/kategorier/julekort_alle.html
 2. http://www.santa-claus.dk/dk/julekort/
 3. http://itunes.apple.com/us/app/fun2oon-santa/id409334289?mt=8
 4. http://www.paperlesspost.com/cards#/cards/cards/two_sided_holiday_cards
 5. http://www.apple.com/dk/ilife/print-products.html#easier-than-before

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 5 =

4 Comments
 • Lykke
  december 14, 2011

  Hvor blev elfyourself af på listen? Det er da det sjoveste!

 • Laila
  december 17, 2011

  Paperless post er et godt tip, tak for det. Dog en skam det ikke virker på iPad endnu.

 • Marie-Louise
  december 5, 2012

  Der er også http://www.touchnote.com, der også findes i diverse app-udgaver (Android, iOS). Simpel step-by-step guide, der hjælper dig på vej med skabeloner osv. – og så kan man bruge billeder direkte fra sin smartphone/tablet som baggrunde og betale sig fra at få det printet og sendt direkte til mormor med posten :)

 • ib nim jensen
  december 18, 2014

  ja