Sæt strøm til romantikken i julen

2 Min læsning

Er du tændt? – sådan sætter du strøm til parforholdet

Efteråret og vinteren er den perfekte tid, til at krybe ind under tæppet med en dejlig kæreste og en varm kop the. Men nogen gange kan den hylende vind og piskende regn fremkalde flere vinterdepressioner end amoriner, men her er der digital hjælp at hente.

Elektronista har udvalgt de bedste digitale tips til dig og den du gerne vil tændes af.

Romantisk menu

Erotik og mad følges på mange måder ad, og det er derfor svært at komme udenom lidt kokkereren før en god date. Hvis du ikke lige kan hitte på andet end kartofler og frikadeller, så er der hjælp at hente på madblogs som valdemarsro.dk , louisesmadblog.dk og copenhagencakes.com. Så bliver hverdagsfrikadellerne hurtigt forvandlet til grillede asparges, luksusbøffer og jordbær med chokolade.

louises-madblog

Hygge foran pejsen

Når maden er lavet og stearinlysene tændt, er I klar til at slappe af i hinandens selskab. Og findes der et mere romantisk sted, end på et lunt fåreskind foran en knitrende pejs? Gå et smut på Youtube og find et stort udvalg af pejsevideoer, eller download appen A Very Cosy Fireplace HD som koster 7 kr og findes til iPhone og iPad. Så er der timevis af romantik i flammernes bløde skær, også selvom i skulle bo i lejlighed på 4.sal.

cozy-fireplace2

Jeres sang

Når ilden knitrer lystigt på jeres tablet, skal du have lidt musik til at sætte stemningen. Frem for at skulle vende plader hvert kvarter eller lytte til skrattende CD’er, så tænd for Spotify og tune ind på playlisterne Biggest Love Songs in TV and Film eller måske Biggest Love Songs in Advertising. Så har i Barry White og Celine Dion til den lyse morgen.

spotify2

Flette fingre

Efter maden er det tid til at kickstarte aftenen der hvor Barry White slap. Hvad med at skabe lidt særlig nærkontakt med et intimt iPad spil for to? For kun 13 kr kan du hente spillet Fingles som minder lidt om Twister med fingre. Et gennemført spil til iPad hvor man griner sammen og samtidig hygger med lidt fingerromantik.

fingle

Erotisk app oplevelse

Når aftenen til sidst går på hæld, er det tid til at sætte kursen mod soveværelset. Og selvom skyggerne er blevet lange i pejsevideoens skær, er der ingen grund til ikke at tage hyggen med. Med vibratoren Vibease og din smartphone, både Android og iPhone, er det nemlig muligt at kombinere gammeldags erotiske fantasier med sexede vibrationer som øges i takt med historien – perfekt til at skabe den der ekstra varme i en kold tid. Og kommer din partner slet ikke hjem til jul kan han selvfølgelig fjernstyre din vibrator gennem app’en. Se mere på  www.vibease.com

vibease1

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 + nineteen =

No Comments Yet.