Se hvilke venner, der dropper dig på de sociale medier

2 Min læsning

Af Milos Jørgensen – Ungdomsreporter

Facebook og Twitter! Med ét klik kan du følge eller tilføje en ven og du får en lykkelig besked om, at du har en ny følger eller ven. Men hvordan ved du, om dine venner dropper dig igen senere hen?

facebook venner

Har du nogensinde følt, at du lige pludselig manglede nogle venner på din venneliste? At du for nogle måneder siden har mange flere venner? Har du nogensinde undret dig over hvem, der mangler?

Med tjenesten who.deleted.me er er det nu muligt at se hvilke facebookvenner, som dropper dig. Tjenesten holder øje med din venneliste, og så snart en af dine forbindelser fjerner dig som ven, popper der en e-mail frem i din mailbox, hvor du kan se, hvem det er, som har brændt dig af.

Efter du har logget på med din facebookkonto vil du fremover kunne se en daglig, ugentlig og månedlig statistik over, hvor mange venner, som har fjernet dig som ven fra den dag, hvor du tilmeldte dig who.deleted.me.

Tjenesten er gratis.

Twitter
Selvom Twitter er mindre personligt end Facebook, så er det stadig supersejt at kunne se, hvem der ikke længere gider at læse dine tweets. Med tjenesten who.unfollowed.me får du en e-mail 1 gang om dagen med navnet på de mennesker, som ikke længere gider at følge dig på Twitter. Tjenesten er gratis, men for et årligt beløb kan man få flere funktioner såsom muligheden for let at unfollowe dem, som ikke længere følger dig.

Den fungerer ved at gemme en kopi af din følger-liste og sammenligner herefter flere gange om dagen for at se, om nogle skulle have valgt at “unfollowe” dig.

Instagram
Flere og flere går efterhånden op i likes og følgere på Instagram, og med hashtags som #Follow4Follow, #F4F og #Spam4Spam ligger det naturligt for mange lige at se, om folk egentlig også følger dig, hvis du følger dem. Og hvis de gør, så vil du selvfølgelig gerne se, om de unfollower dig igen! Hvis du bruger applikationer, hvor du kan betale dig til følgere, er unfollowgram.com særligt effektiv til at holde øje med, om de egentlig bare unfollower dig nogle dage efter du har betalt.

Tjenesten er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − two =

No Comments Yet.