SJOV GADGET-AGTIG JOKE

2 Min læsning

En af vores dejlige læsere har sendt os følgende techrelatede joke. Tag lige og start dagen med et grin :-D

En nordjysk bonde står og passer sin fåreflok. Pludselig kommer der en spritny Audi og parkerer ved leddet. Ud stiger der en frisk smilende fyr.  Han sætter solbrillerne op i panden og råber kækt til bonden: Hvis jeg kan regne ud, hvor mange får du har, må jeg så få et af dem? Bonden kigger på fyren og svarer: Det er ok med mig!

Fyren tager sin smartphone frem og kobler sig op på en NASA-side på internettet. Han kontakter et GPS-satellitnavigationssystem, henter den eksakte position og giver data videre til en NASA-satellit, der scanner området med et højopløsningskamera. Så åbner han digitalbilledet i Photoshop og eksporterer det til Image Processing Facility i Hamburg. Derefter kopierer han dataene ind i et kompliceret regneark, og kort efter kan han udskrive en firefarvet rapport på 150 sider på sin miniature laserprinter. Fyren kaster et blik på sidste side og siger: – Du har nøjagtig 1.128 får! Det stemmer, siger bonden, så du må tage et af fårene.

Så siger bonden: – Hvis jeg kan sige præcist, hvad du arbejder med, kan jeg så få fåret tilbage? Fyren tænker sig om et øjeblik og
accepterer så. – Du er konsulent, siger bonden. – Det er rigtigt, men hvordan kunne du vide det? – Det var ikke svært. Du er kommet,
uden nogen har ringet efter dig, du skulle have betaling for noget, jeg allerede vidste, på et spørgsmål, jeg ikke har stillet, og
du har brugt en masse ressourcer. Desuden har du ikke en klat forstand på det forretningsområde, du udtaler dig om. Så vær så venlig at åbne bagagerummet og giv mig min golden retriever tilbage.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × three =

6 Comments
 • Joke
  oktober 7, 2018

  Det nogle gode jokes :D

  • Liva Manghezi
   december 9, 2018

   Godt at høre ;)

 • Alexander Rosenborg
  december 5, 2018

  Hej Christiane

  Jeg faldt over din side da jeg ledte efter nye jokes og må sige at den fik mig til at smile.
  Jeg er indehaver af de-sjove-jokes.dk som er en af Danmarks største side med jokes. Jeg vil derfor spørge dig om jeg må bruge din joke til min samling på siden?

  Hav en fantastisk dag.
  Mvh. Alexander

  • Liva Manghezi
   december 9, 2018

   Hej Alexander,
   Godt at du kan lide joken!
   Det må du gerne, så længe du linker tilbage til os ;-)
   Bedste hilsner
   Liva fra Elektronista Teamet

 • Frutte
  december 7, 2018

  Nu plejer jeg ikke at søge efter jokes, men denne her var faktisk ret sjov, da den rammer plet :)

  • Liva Manghezi
   december 9, 2018

   Heheh godt at høre Frutte, og rigtig glædelig jul! Bedste hilsner Liva fra Elektronista Teamet