Smartphone giver den en ekstra tand

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Nu kan man ikke undvære at tage sin smartphone med på badeværelset. Den skal nemlig sammen med den elektriske tandbørste tjekke, om man rengør sin tænder godt nok.

kolibree tandbørste 1

”Internet of things” er et af tidens helt store buzzwords.

Hvad det kan betyde i praksis , illustreres fint af denne ny elektriske tandbørste, som er trådløst forbundet med en smartphone.

Til hvilket formål? Well, Kolibree tandbørsten registrerer en masse detaljer, mens brugeren har den i munden.

kolibree 2

Informationerne sendes til en app på telefonen, og brugeren får øjeblikket efter en score på, hvor grundigt han eller hun har børstet sine tænder.

Har det taget den nødvendige tid, og er børsten kommet rundt i alle hjørner? Via app’en kan man holde statistik på sin tandbørstning og f.eks. vise den til sin tandlæge ved de regelmæssige tjek.

Meget smart kan Kolibree app’en holde styr på flere tandbørster på én gang, så hele familien kan være med. App’en kan tilmed være med til at lokke børnene til at børste tænder ofte og grundigt.

kolibree 3

Eneste ulempe er, at Kolibree Smart Toothbrush  først kommer på markedet om nogle måneder. Til den tid bliver det til priser fra 99 til 200 USD alt efter model. Det svarer til mellem 530 og 1.070 kroner.

Forudbestillinger på ”Karius og Baktus i den digitale verden” modtager Kolibree dog allerede nu online…
http://www.kolibree.com/

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 − 3 =

No Comments Yet.