Smartwatch til de små

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

KidiZoom skal være markedets første smartphone til små børn. Den er mere en sød lille underholdningsmaskine end en telefon.

kidizoom 1

Hvorfor skal det kun være voksne, der kan gå rundt og flashe deres nye smartwatch, så deres kolleger, naboer og venner bliver helt røde i hovedet af misundelse?

Nej – mindre børn skal da have adgang til den samme underholdning, som deres forældres eller større søskendes nye armbåndsure kan levere. I det mindste nogle af dem.

KidiZoom fra VTech ser ud til at blive det første af slagsen. Det er først og fremmest legetøj, for små børn har næppe behov for internet forbindelser eller telefon.

Til gengæld kan ungerne bruge KidiZoom til at tage fotos, videoer og lydfiler som f.eks. sange og musik.

De kan alle vises på KidiZooms 1,4 tomme skærm, hvor børnene også har adgang til forskellige billedeffekter og rammer, ligesom de kan gå ombord i en række forskellige spil.

Skal billeder osv. opbevares i længere tid, kan de overføres med USB-kabel til en pc, tablet eller en “voksen” smartphone.

Naturligvis skal KidiZoom ikke koste i nærheden af, hvad man skal betale for en “rigtig” smartwatch. Når nyheden kommer på markedet senere i år, skal prisen ligge  på ca. 2to kroner (50 USD)….

 

http://www.vtechkids.com/

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − two =

No Comments Yet.