Hvem køber hvad og for hvor meget? Techvirksomheder skifter ejere

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Der sker vilde ting i techbranchen. Virksomheder som ikke eksisterede for få år siden bliver solgt for millardbeløb og virksomheder som har eksisteret i årevis kæmper for at holde sig ovenvande i en verden, hvor der hele tiden er en ny app, en ny 23 årig founder og en ny platform. Facebook købte sidste år unge Instagram for hele 1 mia dollars. Nu har social media giganten lige kastet fantasilionbeløbet 19 mia efter WhasApp beskedapp’en.  Man kunne næsten fristes til at synes der var lidt boblestemning igang. Her er et ret godt overblik over de seneste opsigtsvækkende opkøb fra Statista.

2014_02_20_WA

 Og mens de store opkøb rammer overskrifterne, så foregår der hver eneste dag mindre transaktioner hvor små virksomheder og produkter skifter ejere. Især store spillere som Apple, Google, Yahoo, Microsoft ect. er hele tiden på udkik efter virksomheder som giver værdi enten i kraft af teknologi, brugere eller dygtige ansatte.

Hvilke tjenester spår du snart skifter hænder?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 4 =

2 Comments