SOMMERLÆKKER MED JABRA CLIPPER

1 Min læsning

Er du også træt af at misse vigtige opkald, fordi du har musikken pumpende i ørerene på vej til arbejde? Så er det fede Clipper headset lige noget for dig!

Efter den sorte Clipper blev et bestseller hit, har Jabra valgt at lave modellen i 4 friske farver: pink, turkis, fersken og hvid, der uden tvivl vil matche perfekt til din sommergarderobe. De nye farver gør det nemt at kombinere teknologi af høj kvalitet, med ønsket om en kreativ og personlig stil.

Med et Jabra Clipper headset er det muligt, helt uden problemer, at skifte mellem din musik og opkald. Headsettet skruer helt automatisk ned for musikken, når der er et indgående opkald. Ved at trykke på multifunktionsknappen kan du hurtigt skifte numre, ændre lydstyrke eller sætte musikken på pause.

Den stilsikre Bluetooth-klemme kan nemt sættes fast i sommerjakkens kant, skjortekraven eller på skuldertaskens strop. Jabra Clipper kan fås hos TDC til 399 kr. Hvilken farve skal din Jabra Clipper være?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 1 =

No Comments Yet.