SONY KYSSER MED ANDROID OG FÅR TVILLINGER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Android blomstrer som et kirsebærtræ i april og det populære styresystem bliver spået en stor fremtiden. 38% af markedet for tablets inden 2015 siger et par af de 9.999 analytikere der dagligt gør sig kloge på telebranchen. Sony proklamerede idag også et større forårscrush på Android systemet i den nye Honeycomb version (elsker tech med sliknavne!). Sony offentliggjorde, at de kommer med ikke én men hele to Android tablets i år. De to Sony tablets går under de charmerende arbejdsnavne S1 og S2. (kom nu Sony- sliknavne!)

Den ene Sony tablet får lidt som vi før har set med andre tablets en 9.4 tommer touchskærm. Den tegner til at bliver kørt godt i stilling med film, musik og spilinitiativet Qriocity (Et navn som måske kan bruges som stavetest i en spritkontrol?). Den anden skiller sig ud ved at være delt i to skærme og ikke være større end 5.5 tommer i sammenfoldet tilstand. Er det en fugl? Er det et fly? Er det overhovedet en tablet? Foldeskærmen skulle næsten opføre sig som en rigtig bog, når den bliver brugt som e-reader. Og mig der ellers lige var blevet så glad for at holde min “bog” med én hånd.

Sony som jo i smartphone sammenhænge opererer som Sony Ericsson har i denne omgang valgt kun at være på fornavn. Om det betyder at tablet’en decideret tager afstand til stilen i Sony Ericsson smartphones bliver interessant at se.

Det er kun godt ét år siden at Apple kom først på det brede tablet marked med iPad’en. Har din holdning til tablets ændret sig det seneste halve år?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − fourteen =

No Comments Yet.