ER DU I MÅLGRUPPEN?

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Armbåndsuret har altid været en populær genstand til at signalere overskud, rigdom og succes. Men med mobiltelefonens indtog er armbåndsuret er ved at miste sin berettigelse og unge mennesker går næsten aldrig med ur længere. Et dansk firma har taget konsekvensen og står nu bag en ny designmobil til over 300.000 kr.

Det er oplagt at flytte signalværdien fra uret til mobiltelefonen, og vi har da også allerede set et brand som Vertu smøre mobilerne ind i guld, sølv, diamanter og indbygget butlerservice for at ramme det internationale jetset.

Danske Æsir Copenhagen har i samarbejde med den schweiziske designer Yves Béhar kreeret en super bling bling designmobil, der grundlæggende ikke kan en skid andet end at se godt ud. Glem apps, kamera, mail og surf. Med mobilen som går under navnet Æ+Y kan du tale og sende en sms. Her fristes jeg til at spørge.  Hvad er det med de rige folk? Er de sådan lidt dummere end os andre? Hvorfor skal deres guldtelefoner altid have et funktionalitetsniveau, der svarer til en 80er model? Måske egner den sig bedre som ældremobil til utrolig rige, gamle mennesker? (Tror på en eller anden måde og af flere årsager ikke rigtig jeg er regnet ind i målgruppen).

Men Æ+Y er faktisk ret flot synes jeg. Tastaturet (som ikke ser så sms -venligt ud) markere sig ved at gå helt ud til kanten af mobilen. Tasterne er placeret nærmest som tagsten på en forstadsvilla (nok ikke lige den metafor de gik efter) og skærmen er omkranset af en elegant sort ramme.

Jetset mobilen er 11,9 millimeter tynd og vejer mellem 250 gram i guld-udgaven og 210 gram i stål-udgaven. Er du sulten efter Æ+Y, så kan du købe mobilen til sommer. Modellen i rustfrit stål koster 7.250 euro, cirka 54.000 kroner, mens du for guldmodellen skal slippe hele 42.000 euro, eller 313.000 kroner.

Føler du dig i målgruppen til en bling bling  jetset mobil?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + fourteen =

No Comments Yet.