STYR PÅ GRAVIDITETEN?

2 Min læsning

Er du en af dem der drømmer om at blive gravid eller du helst vil vente en 5-10 år men frygter at det allerede er sket, så er der hjælp at hente på internettet.

Hvis du nu skulle gå og føle dig træt og kvalm, og du overvejer, om det nu kunne skyldes en tidlig graviditet, så er det amerikanske site Countdowntopregnancy.com  lige stedet at tjekke ud. Her finder du nemlig ikke mindre end de 70 mest typiske tidlige tegn på en graviditet.

Sitet er delt op i 5 overordnede kategorier: ”Signs & Symptoms”, ”Pregnancy tests”, ”Questions and Answers”, ”Community” og ”Tools & Tickers” hvor det primært er det første og det sidste der skiller sig ud fra andre sites af denne type.

Da resultatet af de fleste graviditetstest først er sikkert efter udeblevet menstruation, er der altså et gap på omkring 14 dage fra ægløsning til første menstruationsdag, hvor man kan være gravid og kan mærke tidlige symptomer, men ikke kan få et klart svar fra en graviditetstest.

”Signs & Symptoms” afsnittet af countdowntopregnancy.com handler i høj grad om dette tidsrum.  Det er som sagt her muligt at se de 70 mest almindelige tidlige tegn på graviditet (og herunder en uddybning af top 10 tidlige symptomer), fordelt på kvinder der har vist sig at være gravide og kvinder der har vist sig ikke at være det.

Det er ligeledes muligt at se statistik over de enkelte symptomer fordelt på dagene efter ægløsning og sammenligne gravide vs ikke-gravide der har de samme symptomer (hvor overraskende mange af de, der har symptomerne faktisk ikke er gravide)

Sitet giver ikke endelige svar på, om man er gravid eller ej, men kan afklare nogle af de ting man kan mærke tidligt i graviditeten. Eksempelvist, at selvom det ikke er et meget velkendt fænomen, så kan metalsmag i munden også være et symptom i forbindelse med graviditet.

Under afsnittet ”Tools & Tickers” er der beregnere på stort set alt i forbindelse med graviditet og forsøg på at blive gravid. Eksempelvis hvornår ens termin er, hvornår man kan begynde at teste for graviditet, hvornår man har ægløsning, og man kan sågar bruge en kinesisk kalender til at forudsige barnets køn baseret på moderens alder og den måned hun bliver gravid.

Stil din nysgerrighed på Countdownpregnancy.com Du kan selvfølgelig også holde øje med din cyklus med iPeriod app’en

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × four =

No Comments Yet.