Til bekymrede forældre – App låser skærm, indtil dit barn har svaret din sms

1 Min læsning

Det virker som ikke mindre end en genialitet for forældre over hele verden. Alle os der har børn i telefonalderen kender følelsen af ikke at kunne få fat i sit barn. “Du skriver lige, når du er kommet godt frem, ik’?” og så hører man ikke en lyd. En iskold app går nu ind og fryser hele barnets telefon, indtil ungen tager sig sammen og svarer. 

Forældrenes redningsapp hedder ReplyASAP og kan sådan set benyttes af alle. Det kan godt være, kæresten ville synes, det var pænt irriterende og overvågningsagtigt, hvis du på den måde insisterede på svar. Men hvad med bedstefar, som du bliver lidt bekymret for, når han ikke svarer?

App’en gælder både beskeder og telefonopkald. Hvis man ikke svarer, så er der kold skulder fra alle andre apps og funktioner. ReplyASAP er selvfølgelig lavet af en frustreret forælder. Nemlig Nick Herbert, som savnede at høre fra sin søn Ben. ReplyASAP findes til Android og kommer snart til iPhone. 

Men men men…. grundlæggende er det nok en meget god idé også at få en snak om, hvorfor det er god stil at svare beskeder. Bare sådan lidt grundliggende dannelse til junior, ik’?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen + seven =

1 Comment
  • Anne Emilie
    januar 11, 2019

    Hej Christiane. Tak for endnu en god, spændende og lærerig poscast! Ved du mere præcis, hvornår Reply ASAP kommer til iPhones? :-)