App-befaling: Billedbehandling bringes nemt til et nyt niveau

2 Min læsning

Som glad amatørfotograf har jeg ofte ønsket at redigere mine billeder som de professionelle. Skifte farve på tøjet, lægge en ny baggrund ind, lige tweeke emnet lidt og måske endda merge et par billeder eller dele af billeder. Men har opgivet, når jeg har åbnet eksempelvis Photoshop i bar frustration over de mange valgmuligheder, programmer af den type giver brugeren. Derfor var det med glæde, at jeg faldt over LightX, der kan bringe billedbehandlingen til et nyt niveau – via en overskueligt og lærenem oplevelse.

LightX (fra Andor Communications) kommer med en lang række redigeringsmuligheder, der kan hjælpe (os amatør-)fotografer med at bringe mere glans over de billeder, der tages.

Listen er omfattende – og her nævnes blot nogle af mulighederne:

  • Filtre – Papir, vintage, Retro, Glow m.fl.
  • Kunstnerisk – Omdan fotografierne til kultegninger, malerier eller Moderne kunst
  • Selfie – Rediger tænder, hår, ansigtsglød, fjern eventuelle urenheder
  • Bland – Mix flere billeder
  • Splash – Giv dele af billedet ny farve. Skift farve på jakken, baggrund eller på møblet modellen sidder i.
  • Backdrop – Skift baggrunden ud
  • Omdan – Ved portrætbilleder kan billedet redigeres til en karikatur eller måske blot tweekes lidt, så julens ekstra kilo forsvinder som dug for solen.
Udviklerens egne eksempler på udvalgte funktioner

LightX indeholder også de mere almindelige funktioner som justering af farver, belysning, tone. App’en giver  mulighed for at tilføje tekst (“maskinskrevet” eller “fri hånd”). Indlægning af nyt fokuspunkt i billedet og meget meget mere.

Så skal amatør-redigeringen bringes til et nyt niveau, så er LightX et godt bud på en app, der kan assistere med den opgave. LightX fås til bådse iOS og Android. Du kan læse meget mere om LightX på udviklerens egen hjemmeside her.

Læs også: “Lifehack – Sådan fjerner du baggrund på dit billede

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 5 =

No Comments Yet.