UGENS ELEKTRONISTA: DITTE COHN

2 Min læsning

Denne uges Elektronista kæmper med sin lille datter om en højtelsket iPhone. Læs hvorfor og se hvilke applikationer Ditte anbefaler til tricker happy mobilfotografer.

Job:  Arbejder med spil og filmbranchen hos MEDIA Desk Denmark.

Yndlings gadget lige nu: Sort iPhone 3G fra Apple

Hvad betyder telefonen for dig?: Det er min forlængede arm. Kalender, kontakter, facebook, twitter, nyheder, tv, google, spil, kamera, radio, kort, ja alt kan klares på telefonen, og den har et fantastisk design og så er den ovenikøbet verdens bedste babysitter til min 4 årige datter, der benytter den som det mest naturlige i verden.

Det ønsker jeg mig: Sort Apple iPhone 4 fordi jeg ELSKER min iPhone, og jeg ved at 4’eren er så meget federe. Bedre Kamera, videoredigering osv. Anden drømmegadget er en iPad – bare fordi de er lækre, og den ville være superfed at have med på rejser og seminarer.

Hvad mangler du? Kunne godt tænke mig en laptop med touchscreen – altså en iPad med rigtigt tastatur. Jeg savner også en velfungerende VOD (red: Video On Demand) platform, hvor man kan hente film og serier lovligt og billigt.

I hvilke sammenhænge er gadgets og teknologi cool? Igen må jeg nævne min iPhone, som stadig i visse kredse udløser misundelige blikke, og så er den også et godt samtale emne, nu hvor alle har samtalekøkkener til at samtale i.

Hvilke websites kan du anbefale? Det er optur at madvareshopping på nettet endelig er ved at slå an. Kan anbefale www.nemlig.com og www.aarstiderne.com.

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? Photoshop Express til iPhone. Hurtig billedredigering, der får dine fotos til at lige en million. Nemt at oploade på diverse sociale medier.

Har du et teknologi tip til andre: “Kig på telefonen!” Jeg synes det er fascinerende, hvordan brugen af smartphones er blevet en integreret del af ens hverdag og ikke mindst indgår som den naturligste ting i verden for den næste generation. Da jeg den anden dag ikke lige vidste, hvordan man skar et græskar ud sagde min datter på 4 “så kig på telefonen”….

Du kan finde Ditte her.

Twitter

Linkedin

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 11 =

No Comments Yet.