UGENS ELEKTRONISTA ER LISBETH ØSTERGAARD

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hun er en af Danmarks smukkeste TV-værter, hun har flere tatoveringer end de fleste- og så elsker hun biler og sin iPhone. Elektronista har hængt ud med Lisbeth Østergaard som lige nu er aktuel som webvært på Vild med Dans.

Hvad går du og laver for tiden? I forbindelse med Vild med Dans er jeg i studiet, hvor jeg opdaterer live på dans.tv2.dk via Facebook. Man kan jo nærmest ikke åbne et program på tv uden Facebook bliver brugt til at involvere seere eller lyttere. Der er vi selvfølgelig med på beatet. Undersøgelser viser jo også at folk ser tv med deres computer på lårene, og at de har lyst til at kommentere på hvad de ser og blande sig i programmet på den ene eller den anden måde.

Efter selve programmet sender jeg live på nettet – sådan lidt Rock’n’ Roll agtigt. Hvad sker der, når rulleteksterne kører over skærmen? Det viser vi. Jeg snakker med dommere, dansere, gæstesolister, og tidligere deltagere.

Hvad er din yndlingsgadget lige nu? Jamen det er jo min iPhone som jeg bruger til ALT. Jeg tjekker mails, min kalender er der, også den kvindelige månedskalender, via en app. Og så finder jeg vej… Det er jeg umanerlig dårlig til, og ved i det hele taget ikke, hvordan jeg kom frem, før jeg fik min iphone..???!?


Hvad ønsker du dig? Jeg er ikke så krævende her… Jeg kunne virkelig godt ønske mig en robotstøvsuger… Jeg HADER at støvsuge.. Så den står ret højt på listen.

Er der noget du lige nu synes er særlig smart? Jeg ved ikke om det ligefrem er en gadget… Men jeg synes at de der læbestifter med lys i og spejl på siden er top dollar. Det holder da 100.

Hvilket website vil du gerne anbefale til andre? Nogle af de sider jeg tjekker allermest er tvnyt.com og radionyt.com – her står alt om hvad der sker i branchen… Men liiidt nørdet. Jeg kan godt lide at shoppe på asos.com. De har cool ting til billige penge OG nogle cool mærker. Har aldrig haft problemer med dem.

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? Lige nu bruger jeg meget den app der bare hedder valg 2011. Der er 15 spørgsmål man skal svare på, og så kan man se hvilket parti man er mest enig med og uenig med… det er forskelige spørgsmål hver gang, så også forskellige svar. Jeg bruger den selv, men også til at diskuterer emnerne med min familie. Jeg tog testen med min mormor og morfar den anden dag – de synes det var brandsmart.

Har du et teknologi tip til andre: Hmm – jeg hører meget radio på min iphone. Det er fedt at man kan få apps fra alle lokalradioerne i landet, så kan man også høre hvad de render og laver – det kan jeg godt li…

Du kan følge Lisbeths backstage dækning af Vild med Dans på TV2 hver fredag før, under og efter Vild med Dans. Du kan også joine hendes Vild med Dans Facebook side eller følge den smukke dame på twitter.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 11 =

No Comments Yet.