UGENS ELEKTRONISTA: METTE BOM

2 Min læsning

Mette Bom har mange hatte. Journalist, konsulent og populær blogger. Mette har blandt andet et tip til hvordan du får en luksusrejse for ingen penge.

Karriere: Webkonsulent for Kulturarvsstyrelsen, free-lance journalist for diverse medier – mest om køn, politik og teknologi, blogger på www.bomogbjerke.dk

Her kan du finde Mette www.bomogbjerke.dk,  www.kommunikationsforum.dk/Mette-Bom, facebook, Linkedin

Yndlings gadget lige nu: MacBook Pro. Jeg bruger den bare til alt – arbejde, skriverier, fotobehandling, læser artikler på mine yndlingssites www.nytimes.com og huffingtonpost.com, og om aftenen ser jeg LOST på den, indtil jeg er helt firkantet i øjnene . Den lyder så lækkert, når man lukker den. Det eneste utjekkede ved den er, at den mangler en delete-knap. Tasterne er også løse og skønne. Man kan skrive en hel masse crap bag ved skærmen og stadig se tjekket ud. Jeg elsker Mac.

Det ønsker jeg mig: En elbil der ligner en Jaguar XL med indbygget kørekort og iPad i instrumentbrættet. Der skulle også være en Nespressomaskine i instrumentbrættet og køreslik i en dispenser, som blev fyldt op automatisk.

Det kunne være fedt, hvis nogen opfandt….: Global gratis wifi og data. Alle og enhver bør have gratis internetadgang og surf. Mit private ønske er: Alt tv på den bærbare – dr.dk/nu er et skridt på vejen, men jeg vil se tv på min computer mens det sendes og jeg vil kun trykke på én knap – ikke 4 forskellige remote controls og bokse….

I hvilke sammenhænge har teknologi lækkerheds-faktor? Teknologi-lyd er et meget uudforsket område. Windows-lyden er uudholdelig. Nokia-ringetonen don’t get me started. Men Mac’s lukkelyd, som nærmest ikke er der, er meget sexet.

Hvilket website vil du gerne anbefale til andre og hvorfor? www.homeexchange.com – fantastisk mulighed for at bytte sig til en unik autentisk ferieoplevelse et sted i verden man ellers ikke havde råd/mulighed for at tage til. En meget tillidskrævende øvelse at bytte bolig med folk, man ikke kender.

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? www.1001fortællinger.dk (1001 stories about Denmark)– man kan på no time lyde klog på Danmarkshistorien, når man nu alligevel har hevet hele familien på søndagsouting.

Har du et godt teknologi tip andre Elektronista-læsere?: Sørg for at din indboforsikring/erhvervsskadeforsikring også indeholder en “ups”-paragraf, når du nu ufravigeligt kommer til at spilde en kop kaffe ned i den.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × one =

1 Comment
  • Tina Birch
    januar 19, 2011

    Tak for tip om 1001 fortællinger – og ja, globalt gratis wifi og data, det må der være nogen, der opfinder :)