UNDGÅ MADSPILD MED FOR RESTEN APP

1 Min læsning

Er du en af dem der altid ender op med 10 forskellige rester, der ikke passer til noget andet i dit køleskab? Og står du tit og smider madrester ud?

Nu kan du lynhurtigt og nemt få inspiration til, hvordan du forvandler dine madrester til nye lækre retter så du undgår madspild, med app’en ”For resten” på mobilen.

En dansk gennemsnitsfamilie smider over 40 kg mad ud, svarende til 10.000kr. om året og det har vist sig at være i husholdningen, det største madspild foregår. App’en skal mindske dit madspild og udnytte dine madvarer fuldt ud.

Når du åbner app’en får du adgang til et ”Madhjul”, hvor du skal vælge dine madrester og så vil app’en give et bud på en ret, hvor resterne kan bruges. Hvis opskriften ikke lige er dig, ryster du bare mobilen, så kommer der en ny opskrift frem på skærmen. Har du nogle gode ideer til restemad, kan du også uploade dine egne reste-opskrifter, så andre kan få glæde af dem.

App’en “For resten” er en del i kampagnen “For resten Danmark” der skal oplyse danskerne om madspild. Kampagnen er et samarbejde mellem Forbrugerrådet, Landbrug- og Fødevarer og organisationen Stop Spild Af Mad. App’en kan downloades gratis i iPhones AppStore eller Androids GooglePlay

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − 10 =

2 Comments
  • Ann
    juli 2, 2012

    Det er jo genialt :)

  • Pia
    juli 10, 2012

    Super app. Er delt på facebook.