ROSKILDE 2012: FÅ GANG I GUITARMUSKLERNE MED ROCKSMITH

1 Min læsning

Vil du prøve og leve rockstjerne drømmene ud mens du er omgivet af fantastisk musik på Roskilde Festival? Så er chancen der med Rocksmith!

Ingen plastik
Rocksmith er nemlig ikke som de andre musikspil. Her er ingen plastikinstrumenter eller laden som om du spiller musik. Næh nej, her er en rigtig guitar med rigtige strenge og hele pivtøjet.

For i Rocksmith lærer du rent faktisk at spille musik, og bruger din egen elektriske guitar til, at spille noderne på skærmen. Spillet giver dig en blød introduktion til hele guitaruniverset, og er et perfekt sted for nybegyndere, men også øvede der vil lære deres yndlings Rolling Stones sang udenad.

Forsmag på sagerne
Som sagt finder du Rocksmith i festivalens spilområde, hvor du kan prøve kræfter med en ægte guitar, og opleve magien for dig selv.

Men du kan desværre ikke tage et spil med dig hjem, for det kommer først i butikkerne den 11. oktober til Xbox 360 og Playstation 3.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × four =

No Comments Yet.