Verdens første mobil, der kan flyde

1 Min læsning

Slut med diskussionen om, hvorvidt ens nye smartphone er vandtæt eller ej. Den nye iPool kan man trygt tage med i det våde element.

Tusinder af danskere enten har eller er ved at bestille sommerferien – og den skal som regel holdes sydpå, hvor der er garanti for sol og lunt badevand.

De rigtigt forudseende begynder derfor også allerede nu at kigge på de ting, de skal have med på sommerferien. Skal der købes nye kufferter, nyt badetøj, tjekkes rejseforsikringer osv?

Et oplagt ”badedyr” at tage med i år må være denne her: Verdens største iPhone, der ovenikøbet er helt vandtæt – hvad den lille normale Apple telefon bestemt ikke er.

iPool Smartphone Float fra Sol Coastal kunne godt gå hen og blive sommerens store dille. Ikke mindst ved sydens strande og hotellers svømmepøl.

Også på undersiden ligner luftmadrassen en smartphone.

Luftmadrassen er 170 centimeter lang og 105 cm bred og kommer både med 16 apps, kamera og mikrofon. Dog kun til pynt.

Til gengæld er iPool vel nærmest ”uni-sex”. Ikke kun i forhold til, om det er piger eller drenge, der daser på den. Men også fordi den kan bruges af både iPhone- og Android-fans.

Hvis I ikke kan undvære mobilen på jeres ferie eller i fritiden i sommerhus, er iPool en oplagt investering. I får i hvert fald rigelig smart phone med denne nye gadget.

iPool madrassen koster beskedne 20 USD eller ca. 140 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 1 =

No Comments Yet.