Verdensomspændende tank-succes kommer nu til Android

2 Min læsning

I en verden med droner og anden højteknologisk krigsføring, forbliver den klassiske tank stadigvæk et yndlingslegetøj for spilbranchen.

World of Tanks er ikke bare et spil om tanks. Det er et globalt fænomen, der på få år har skudt polske Wargaming fra at være en ukendt lille spilproducent, der kun udgav spil i Polen, til nu at have lidt over 3000 ansatte med kontorer i hele verden.

Alt sammen skabt af kæmpesuccessen World of Tanks, der i dag har mere end 60 millioner brugere og er et af de mest spillede spil på verdensplan.

Og nu får skandinaviske Androidfans også lov til at deltage i de store slag med udgivelsen af World of Tanks Blitz til Android, der byder på mere end 100 tanks fra 2. verdenskrig, som alle er genskabt ned til mindste detalje.

I World of Tanks Blitz handler det lige så meget om at være hurtig på aftrækkeren som det gælder om at have det store overblik. For tanks bevæger sig langsomt, skyder langsomt og kræver, at du tænker dig om to gange, inden du affyrer et skud.

“Vi er utroligt glade for at kunne begynde udrulningen af World of Tanks Blitz til alle vores skandinaviske Androidfans. Vi har fået fantastisk feedback fra alle vores iPadbrugere og brugt det til at perfektionere Android-udgaven. Vi ser meget frem til at kunne vise World of Tanks Blitz frem til Androidfans og lanceringen af World of Tanks Blitz i Skandinavien”

Spillet er gratis at spille, og kan hentes til Android lige her.

Er du blevet nysgerrig, og vil læse endnu mere om World of Taks Blitz kan du læse vores anbefaling af iPadspillet her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + eight =

No Comments Yet.