Er du alt for effektiv? – Her er løsningen

1 Min læsning

Der eksisterer et hav af apps, der kan hjælpe dig med at være mere effektiv. Men her er en app, der gør det præcis modsatte: Den forstyrrer dig konstant med påmindelser om overspringshandlinger.

procrastin8r iconAf Christina Majcher

Er du vildt god til at få tingene gjort? Holder du fuldt fokus på en opgave, indtil den er færdig? Er du måske endda irriterende effektiv?

Så er app’en ProCrastin8r lige noget for dig.

Den afbryder dig med jævne mellemrum med det, du er i gang med, og insisterer i stedet på, at du skal kaste dig over en klassisk overspringshandling, såsom at lave en kop kaffe, gå en tur eller surfe på internettet.

procrastin8rDu bestemmer selv, hvor tit du vil forstyrres – hvert femte minut eller måske bare én gang i døgnet. Og du kan selvfølgelig også taste dine egne favoritoverspringshandlinger ind i app’en.

Det betyder selvfølgelig, at du også kan vælge at taste ting ind, der ikke pulveriserer din fokuserede arbejdsdag og din koncentrationsevne til atomer, men i stedet er nyttige og produktivitetsfremmende, ganske som på en almindelig to-do-liste. Og som skaberne af app’en pointerer, kan man også omdanne Procrastin8rn8r til en personlig livsstils-coach ved at fylde den med ting som “Spis noget frugt”, “Løb en tur” eller “Tag ned og træn”.

ProCrastin8r kan downloades gratis til iPhone.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + twenty =

No Comments Yet.