VIND GOODIEBAG PROPPET MED GADGETS

1 Min læsning

Vi har samlet den største gadget goodiebag til dato! Der er ikke mindre end 5 produkter og for mange tusind kroner i den lækre pakke med digitale goodies. Du kan vinde pakken, hvis du på vores Facebookside kort skriver, hvorfor du lige trænger til at modtage sådan en dejlig pakke. Vinderen bliver afsløret fredag den 1. april i vores Inbox Magasin. (nej ikke aprilsnar. Den er god nok. Vi giver faktisk 5 gadgets gratis væk!)

Se filmen som afslører, hvilket gadgets du får i goodiebag’en. Så skal du bare skynde dig ind på Facebook og smide en kommentar. Og så kan det blive dig, der får en forårsgave lige pludselig.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + 10 =

2 Comments
  • Martin
    april 1, 2011

    No habla kjøwenhavnsk :( #japper

  • Mette Bjerg
    november 1, 2013

    … Uha, – det, som ikke måtte ske, skete! Århusbugten slugte min nye Sony ST27i i vandets voldsomme efterdønninger fra Molsfærgen! Men, men … jeg så det fra stranden og sprang fuldt påklædt ud i vandet … rodede rundt og fandt den hvide tlf.! Hvad der var sket med den? Ridset skærm, – det var alt, for den er nemlig vandtæt! (Håbede ellers, at nu var chancen der til at få en iPhone/iPad, men det må altså vente længe endnu).