Viral video- Når samsovning er nul sovning

1 Min læsning

Det skulle være så sundt at sove med sit barn. Trygt for både forældre og afkom. En populær Youtube video får dog lige nu masser af kliks fra forældre verden over som har oplevet at samsovning meget ofte er ensbetydende med nul sovning.

Det er vidunderligt at sove med sit barn. Jeg gjorde det selv i nat og blev vækket med et helt vidunderligt kys på næsen. Men det kan altså også være lidt hårdt. For børn sover uroligt, sparker dynen af sig, roterer rundt, hoster, sparker, arme op arme ned. Min datters yndlingssovestilling er med et ben hen over min hals! Jeg kan huske, at Lasse Rimmer engang sagde. “Man sover ikke i ske med børn, man sover i T”. Det kan jeg virkelig nikke genkendende til.

De fleste forældre vil nikke genkendende til det moren bliver udsat for i videoen her. Så samsovning? Ja tak, men helst ikke hvis man skal noget der kræver hjerneaktivitet dagen efter.15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 2 =

No Comments Yet.