Virgin America: Verdens mest funky sikkerhedsvideo

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Endelig forstår flyselskaberne at sikkerhedsinstruktioner er en fantastisk mulighed for at udtrykke virksomhedens værdier og ånd. Virgin Americans nye video imponerer.

Virgin-America-safetyvideo

Jeg har længe undret mig over at flyselskaber ikke benytter de lange  sikkerhedsinformationer inden take off til at vise lidt humor og charme. Man bliver oftest udsat for energiforladte stewardesser som tydeligvis ikke orker for 100.000 gang at fortælle om oppustelige veste til et fly fuld af folk som ikke lytter.

Heldigvis er der ved at ske noget på den front. Tidligere på året så vi Air New Zealands Hobit tema (se nederst på siden her) og lige nu imponerer Virgin America med deres helt utrolig funky, festlige musikalske version af sikkerhedsinformationerne. Man kan lige se stemningen i kabinen løfte sig og passagerer smile til hinanden og personalet efter sådan en præsentation. Jeg har ALDRIG lyst til at rejse med andet end Virgin Atlantic nu!

Og Virgin stopper ikke der. Passagerer kan komme til audition til den næste sikkerhedsvideo ved at uploade en Instagram video under hashtagget #VXsafetydance

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen + twelve =

No Comments Yet.