SPIL APPBEFALING: ÅRETS BEDSTE HALLOWEEN SPIL

2 Min læsning

Halloween kom og i kølvandet fulgte fantastiske Halloween spil. Elektronista har håndplukket et af de bedste og sjoveste spil til iPad og iPhone bygget over den skræmmende højtid!

ElektronistaCostumeQuest

Det er Halloween-nat, og du har en mission: SLIK! Men du når knap ud af hoveddøren og hen til det første hus før din lillesøster bliver kidnappet af nogle rigtige trolde, der kun kan besøge vores verden på Halloween-nat.

Nu skal du og dine venner løbe rundt fra hus til hus, jagte trolde, finde slik og befri lillesøster inden natten er slut og troldene forsvinder for altid. Heldigvis er det en meget særlig Halloween i år. For du og dine venners kostumer er ikke bare lavet af pap, de forvandler sig nemlig til frygtindgydende kæmper, der kan hjælpe dig i kampen mod troldene.

costume-quest-comes-to-pc

Så hvis du har Friheds Gudinde kostumet på, så forvandler det sig til en tyve meter høj statue der kan dele trolde tæsk ud. Eller hvad med at blive til et pomfrit-monster? Eller hvad med en enhjørning der kan skyde med regnbuer? Du får brug de bedste kostumer du kan få fingrene i for at redde søster.

Spillet er delt imellem at du udforsker nabolaget i dit Halloween kostume, og kampe mod troldene som er turbaserede. I skiftes til at angribe hinanden, og selvom det handler om at være strategisk frem for hurtig på aftrækkeren, så er det aldrig alt for udfordrende.

Costume Quest er et finurligt, sjovt og dejligt spil der er perfekt til de lidt ældre, og voksne der vil mindes hvordan det var at jagte slik i nabolaget. Spillet fås til iPad og iPhone, det koster 19,- og er alle pengene værd.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × five =

No Comments Yet.