WHAT HAPPENS IN VEGAS…SKRIVER ELEKTRONISTA OM

2 Min læsning

Hele ugen skriver Elektronista’s Chefredaktør Christiane Vejlø fra verdens største gadgetshow i Las Vegas.

Af Christiane Vejlø

Så er rejsen sat mod Las Vegas og verdens største gadgetshow. En hurtig tur frem og tilbage i  flyvemaskinen vidner om at forbrugerelektronik- eller hvad jeg foretrækker at kalde personlig elektronik i den grad er blevet en del af hverdagen hos helt almindelige mennesker. Det kan godt være at der er nogle nørder med i flyet med samme destination som mig selv, men lap tops, iPads, e-readers, håndholdte spillekonsoller og Mp3 afspillere er nu altså ret jævnt fordelt mellem ammende mødre, teenagere, forretningsfolk og studerende.

Teknologien er blevet let og lille og passer godt i rejsetasken. Selv har jeg Lap top, iPod, mobiltelefon, Ipad (inkl. Kindle applikation), ladere og strømconverter til det hele på mig. (Trøster mig med, at skulle jeg miste bagagen undervejs kan jeg altid sælge mine gadgets på en af de skumle Las Vegas sidegader, jeg har set i CSI. )

Sidste år var e-readers den helt store trend på CES. Dem kommer vi helt sikkert også til at se mange flere af i år. Amerikanerne og asiaterne har taget de elektroniske bøger rigtig godt til sig, og mon ikke de også bliver årets julegave 2011 i Danmark? I nærkamp med tablets selvfølgelig. De her krympede lap tops/ forvoksede mobiltelefoner har faktisk allerede fundet deres lille lomme og berettigelse mellem alle de andre skærme. I Danmark især siden efteråret bød på først en Samsung Galaxy Tablet efterfulgt af iPad’en. Forbandet spændende skærme, og det rigtig fede er, at de er for alle. En perfekt altid online skærm til hygge i hjemmet og en suveræn rejsepartner til hygge og job undervejs. Selv min datter på to bruger min iPad, som havde hun aldrig gjort andet.

Lad os se hvilke funktionaliteter producenterne kan få presset ind i de små skærme i 2011. I iPad’en savner jeg især USB port, flash og web cam, men selv om Apples tablet helt klart endnu er kongen, er der få producenter der ikke drømmer om at give den baghjul. Jeg glæder mig meget til at se hvad der dukker op resten af ugen i Las Vegas.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + 6 =

No Comments Yet.