WORDFEUD FOR SCRABBLE ELSKERE

2 Min læsning

Af Katja Eriksen – Gæstesblogger

Det er ikke til at stoppe orddillen på smartphones. Hvis du endnu ikke spiller Wordfeud så er her en kort intro.

Kan du huske, hvor sjovt det kan være at spille ’Scrabble’. Især når du kunne slå din storesøster med det helt rigtige ord?  Nu kan du udfordre venner og familie igen – på den fede digitale måde og lige når det passer dig.

’Wordfeud’ er en rekreation af ’Scrabble’, hvor du kan spille mod venner og fjender og som app hitter Wordfeud worldwide. Du finder dine venner, og straks er du i gang med alt det sjove. Du kan også vælge at spille et spil mod en helt fremmed, hvis ikke du kan få nok af det – og det bedste ved det hele er, at dér hvor du har din mobil, kan du også have en vild fight med din modstander.

Spillepladen er ligeså farverig, som du husker den med felter som: Double-Word (DW), Double-Letter (DL) og Triple-Letter (TL). Det er nemt, sjovt og virkelig en tidsrøver, samtidig med at det fungerer som intelligent tidsfordriv i de kedelige tv-reklamer eller i busturen. Hvis du derimod har en travl hverdag, kan du også vente helt op til 72 timer med at lave næste ord. Derfor er der ingen tidspres eller stress – med andre ord, du kan bare have det sjovt i dit helt eget tempo!

Den eneste ting, som ’Wordfeud’ ikke har arvet fra ’Scrabble’, er muligheden for tre eller flere spillere. Dette bliver dog overskygget af alle de andre fede elementer, samt muligheden for at have flere spil i gang på én og samme tid. Indtil videre har min personlige rekord været otte spil i gang på samme tid, og højeste point ved ét ord er 126 point. Så hvis du kan holde tungen lige i munden og er overblikkets mester, er det også en sjov udfordring. Prøv at slå dine egne rekorder med de vildeste ord og point, for det kræver også lidt strategi og øvelse at mestre spillet.

Wordfeud er tilgængeligt på både Android og App Store, og er i reklameversionen gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + eight =

1 Comment
  • Tommy
    februar 29, 2012

    Wordfued er også klar til Windows Phone…
    Det mest irriterende ved wordfeud er den relativt smalle ordbog – den kender heller ikke ret mange fremmedord (som jo også er en del af det danske sprog).