10 INSTAGRAM PROFILER DU SKAL FØLGE

3 Min læsning

Af Lene Sparsø (gæsteblogger)

Er du hoppet med på Instagram bølgen, får du her lidt inspiration til 10 profiler du kan følge og lade dig inspirere af.

Se også Elektronista guiden til Instagram do’s and don’ts i Elektronista Magasinet side 16. 

1. @Wired
En ting er,  at Wired er verdens sejeste magasin, men de har også en rimelig cool instagram. Så er du til et lille sneak peak på alverdens skøre gadgets og tendenser, er Wireds instagram at anbefale. De tager dig med på messer, skiferier og har tydeligvis en Hello Kitty bestættelse…

2. @Elektronista
Du kan selvfølgelig også følge Elektronistas helt egen Christiane Vejlø. Få et indblik i en sand elektronistas hverdag, der både byder på lækre kager, søde hunde og seje mennesker. Denne instagam er dejlig personlig, og alligvel super relevant, hvis du er vild med den digtale verden.

3. @EmilySchuman
Kager, fine negle, yndige outfits og veltilberedte måltider. Emily Schuman er den moderne Martha Stewart uden fængselsdom. Hendes univers er lyserødt, perfekt og total intimiderende for os andre dødelige med 9-17 job og en leverståhej til frokost. Men ikke desto mindre skønt at snage i. Og kan du ikke få nok at hendes perfekte LA-liv, så tjek hende ud på bloggen CupcakesandCashmere her (jep lige så candyflosssnasket som navnet antyder).

4. @HelmutLang
En ting er, at tøjet er fantastisk og en tidsrøver på diverse webshops, men Helmut Langs instagram er mindst lige så opslugende. Der er selvfølgelig stilede outfits, men også veludvalgte snapshots af alt muligt andet der emmer af kvalitetsæstetik.

5. @Apple_co
Er du Apple fan, skal du helt sikkert klikke follow på Apple_co. De opdaterer ikke særlig ofte, men der er tilgengæld nogle meget meget pæne billeder af nogle meget meget lækre produkter, du kan kigge på om og om igen.

6. @Boingboing
BoingBoings skøre og underfundige univers bliver så absolut videreført på deres instagram. Hvor du på Boing Boings website finder de skæve nyheder fra tech verdenen, er deres instagram en stor billedbank fyldt med street art, illustrationer og andre sjove ting.

7. @Miinto
Modeshoppen  er som mange andre butikker hoppet på Instagram, hvor du får et kig ind i en ekspandernede virksomhed, der tilsynelandende også virker som en sjov arbejdeplads. Der er hvertfald et væld af kontoranekdoter og modeugebilleder at finde på Instagram. Og så selvfølgelig en masse dejligt tøj.

8. @Manrepeller

Måske kender du allerede bloggen manrepeller og Leandra Medines fantastiske youtube videoer spækket med humor. Det samme gør sig gældende for hendes Instagramkonto. Her viser hun billeder af sig selv som barn, festbilleder, outfits og alt muligt andet der får dig til at trække på smilebåndet. Befriende selvironisk og nede på jorden.

9. @IdaFrosk

Man må normalt ikke lege med maden, men når man gør det så flot og fint som norske Ida, er det okay. Næsten dagligt lægger hun madkreativitet op, der ikke er til at stå for. Hun får toast til at blive til hyggelige rensdyr, forvandler havregrøden til en smilende bjørn eller smoothien til en farlig haj. Ida Frosks tossede underfundige univers er værd at være en del af. 

 

10. @instagram
Hvorfor ikke gå all på instagram og følge Instagrams HQ. Her finder du instagrams egne anbefalinger til, hvem du skal følge og møder hele teamet bag din ynglingsfotoapp. Og mens du browser gemmen de mange billeder, kan du jo drømme om, at din instagram en dag bliver sej nok til en anbefaling fra selveste Hr. Instagram, eller undre dig over hvorfor der næsten kun arbejder mænd i deres San Fransico HQ.

Lene Sparsø er skribent og bosat i London, hvor fra hun instagrammer om alt fra pendlerlivet i tuben til street art i Østlondon. Tjek Lenes instagram ud her.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − ten =

3 Comments
 • NeWT
  april 10, 2013

  @writtenbyblond

 • Nina
  april 10, 2013

  Ville være fedt med nogle lidt mindre kendte Instagrams og som ikke mest fokuserer på mode og søde ting. :)

 • Retelly
  april 10, 2013

  Handpicked awesomeness @retelly