STRØM PÅ FARTEN- IPHONE OPLADER TIL BILEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis du bruger kort og navigationsapps i din iPhone når du kører bil, så ved du også at det slider voldsomt på telefonens batteri. Sådan lader du op undervejs!

biloplader

Faktisk giver det ikke rigtig mening at erstatte bilens GPS system med en navigations app, hvis du ikke har opladningsmuligheder undervejs. Heldigvis behøver en biloplader til f.eks. en iPhone 5 ikke koste mere end 169 kr (iPhonegadget.dk). Du plugger laderen i bilens cigarettænderen og kan så lade telefonen så længe bilen er tændt.

iPhoneoplader-til-bilen

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × three =

7 Comments
 • Kenneth
  april 10, 2013

  pas på med de billige no name lader, jeg har åbnet et par stykker nu og jeg er ikke imponeret over kvaliteten, der er for eksempel ikke over spænding beskyttelse.
  det er jo surt at ødelægge sin 5-6000 iphone bare fordi man har sparet 100,- på laderen..

  jeg har også åbnet en at det iphone lader til 10,- og dem har samme problem, bare prøv at sammenline vægten,
  jeg har lagt et billede.

 • Hanni Hjortsbjerg
  april 11, 2013

  Har en Belkin-model til ca. 150 kroner. Den funker tip-top. Ingen problemer der. Og jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg levede uden, før jeg fik den. :-) Det var bare møgtræls at sidde i bilen på en længere køretur og opdage, at mobilos var næsten flad.

 • Henrik Anker
  april 12, 2013

  Der findes en del. Det jeg/vi har fundet smartest er at købe en med to usb udgange, den er helt flad og vi kommer ud over at skulle købe en ny, når f.eks. apple beslutter at skifte lade stik til deres dimser :-)

 • Henrik Anker
  april 12, 2013

  Og man kan jo så købe en holder på f.eks. ebay til 30-75 kr. og vupti har du via f.eks. Navigon langt bedre navigation en det der er indbygget i langt de fleste biler, hvor kortene ikke er særlig godt opdateret og ikke taler dansk, hvilket den ikke gør i f.eks. vw biler.

 • Claus Rosengaard
  april 12, 2013

  Ja, det er rigtig godt med en passiv holder og en lader. Jeg bruger min mini iPad i bilen til navigation, men det er ikke alle ladere, der kan levere tilstrækkelig strøm til både at lade og holde iPad’en igang. De dårlige holder et par måneder og brænder så sammen. Det er pengene værd at købe en dyrere model, som anfører at støtte iPad.

 • anders
  april 12, 2013

  Jeg har købt lige præcis denne oplader til bilen og den virker som den skal.

  Jeg har også købt en rigtig smart oplader til både iPhone og Android der ikke fylder mere end et KREDITKORT!! Det sgu smart :-)
  se den her:
  http://www.macnyheder.com/iphone/iphone-og-android-oplader-i-form-af-et-kredit-kort-fa-15-rabat-og-gratis-porto-laes-mere-her.html

 • bjørn frederiksen
  juli 28, 2016

  har selv sådan en i min, bare genial hvis man skal på en længere tur!