SPIL APPBEFALING: DEN VILDESTE FISKETUR NOGENSINDE!

2 Min læsning

Tag en gammel sweater på, og lade bare skægget stå. Nu skal vi ud og fiske med en raketkaster!

FishingThumbnail

 

Jeg ELSKER Ridiculous Fishing, det er alt hvad jeg nogensinde har ønsket mig ud af en fisketur. Nemlig at skyde mine fisk med en raketkaster!

Sådan har du aldrig fisket før

I spillet er du en eventyrlysten fisker, der rejser rundt til flere spændende fiske-lokationer. Her skal du fange alt lige fra ål til narhvaler, i jagten på at få udfyldt dit fiskepedia, og fange alle fisk der overhovedet er ude i verdenshavet.

press2

press3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med din iPad eller iPhone skal du ved styre fiskekrogen så langt ned i havet som overhovedet muligt. Det gøres ved at vippe din tablet/telefon fra side til side for at rykke med krogen, og det gælder om at holde tungen lige i munden, for så snart krogen fanger en fisk, så går det opad, og det går stærkt!

På vej op skal du ramme så mange fisk som overhovedet muligt, for jo mere du får på krogen desto flere penge kan du potentielt tjene, når du slynger fiskene ud af havet og op i luften, hvor du skal skyde dem.

Sæt madding på krogen og tag med ud og fisk!

Nemlig, skyder fiskene. Du fanger dem ikke bare, du skyder dem også med alt fra jagtgevær til laservåben, noget der er helt utroligt fornøjeligt. Jo flere fisk du skyder, desto flere penge tjener du, som kan bruges til at købe bedre udstyr og besøge nye steder at fiske.

press5

iOS_RF_2-382x510

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hver fisketur i Ridiculous Fishing tager maksimalt et par minutter, men hvert sekund af tyren ned i dybet er nervepirrende, for det handler hele tiden om at være på vagt, undgå fisk og komme så langt ned som du overhovedet kan indtil du hiver din store fangst i land.

Muligheden for at tage et spil mens du sidder i bussen, eller har fem minutter i din hverdag, kombineret med alle de mange ting du kan bruge de optjente penge på, gør Ridiculous Fishing til et spil, der mere end varmt kan anbefales til alle, der vil have en umådeligt sjov fisketur.

Hent "Ridiculous Fishing" ved at klikke på ikonet

Ridiculous Fishing fås til både iPad og iPhone, app’en koster 20,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 3 =

No Comments Yet.