10 Stilfulde gadgets Til Hende

2 Min læsning

I en dagligdag fyldt med teknologi vokser markedet for nye gadgets og ting, vi kan opbevare vores gadgets i,  konstant. Tiden, hvor disse ting var henvendt til alle aldersgrupper og i kedelig og klodset unisex-design, er for længst forbi. I stedet vinder nicheorienterede og specialdesignede gadgets større indpas. Langt om længe er det ikke længere nødvendigt for hverdagsforbrugeren at skulle vælge mellem enten smukt design eller funktionalitet.

Elektronistas Josefine Silke Ekelund kommer her med et bud på nogle af de smukkeste og mest stilede gadgets til den tech-glade kvinde.

Skærmbillede 2015-12-11 kl. 11.38.59

Det smukke og enkle armbånd fra Wisewear kan advisere om notifikationer, hvis det sammenkobles med din smartphone. Men det kan også fungere som health tracker, der kan skabe overblik som skridttæller eller ved at holde styr på din kalorieforbrænding. Derudover kan det sættes til at sende en besked til dine nærmeste, inklusiv en advisering om din nøjagtige, geografiske placering, i nødstilfælde. Armbåndet er en del af en større smykkeserie og kan købes til ca. 2050 kr. hos  Wisewear

 

PCN16W72A_3_wearable_technology_smart_ring_altruis kopi

Altruis interaktive halskæde kan kobles til din smartphone og vibrerer kun ved de vigtigste notifikationer og opkald. Set til ca. 2930 kr. hos  Vinaya

chelsea_pdp3_large

Endelig en kamerataske, som samtidigt er stilfuld. Chealsea kamarataske til ca. 2515 kr. hos Onabags

99-silver-product1_22_09_2015_15_53_53_0_570x720

Høretelefoner udformet af ahorntræ fra Meze Headphones, set hos Mazeheadphones til ca. 2300 kr.

S4_Gold_14mm_Frt_HR_v5_8bit

Et af de sjældnere, feminine og ikke-klodsede smart watches, fra Amerikanske Pebble til ca. 1700 kr. kan købes direkte her

linea-no2-ceramic-rosegold-studio-1

Smukke og stilrene Linea in ear headset i keramik og rose gold fra Caeden, fås bl.a. hos Trendywednesday til  649 kr.

minimal-gold-glitter-stripes-cases

Cover til smartphone, ca. 240 kr. hos www.Society6.com. Fås både som skin og i hardcover. Hos Society 6 fremstilles alle designs ydermere som laptop covers, sengetøj, indkøbsnet samt bruseforhæng, i fald du ønsker at gå all in.

nude-chevron-laptop-sleeves

Grafisk laptopcover fra Society 6 til ca. 250 kr. Samme design fås ligeledes i andre udgaver, hos Society6.

Elek150421_knomo_mayfair_lux_grey_leather-113 kopi

Vores helt egen Elektronista Cluth med batteri, i grå udgave.  2395 hos Grannysmith.dk

dive-bar-tourmalated-quartz-02-front

Denne fine ring kan gennen en tilhørende app indstilles til at lyse eller vibrere, ved specielle opkald, sms’er eller lignende, du ikke vil gå glip af. Ringly hjælper dig derved med at kunne lægge din telefon fra dig i længere tid, uden samtidigt at misse vigtige notifikationer.

Ring fra Ringly, ca. 2515 kr. hos www.Ringly.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

No Comments Yet.