3 APPS DER GIVER DIG RO I SJÆLEN

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Ferien har gjort godt og du vil sikkert gøre alt for at holde fast i de løse skuldre og følelsen af ekstra meget overskud og positivitet på kontoen. Derfor kommer her tre apps, der kan hjælpe dig med at vende tilbage til hverdagen.

relax-woman

DailyYoga_Logo_512x512

Undgå stivhed i nakken eller en ryg der driller efter en lang dag på kontoret? Med Daily yoga All-in-one app’en får du videoinstruktioner, afslappende yogamusik og træningsprogrammer, der passer dig – når du har tid! Med over 200 forskellige yogaøvelser inddelt i forskellige sværhedsgrader og varighed, skal du starte med at downloade de sessions du helst vil træne; vejrtræning, skuldre, lår eller ryg. Hver session hentes som plugins og kan findes i app’ens ”bibliotek”. Daily yoga All-in-one kan hentes gratis til Android og iPhone.

eksamensro appEr familiens teenager startet på et skoleår, der skal afsluttes med nervepirrende eksamener eller skal du selv til en spændende jobsamtale? Så kan I hver især få styr på nerverne med Eksamensro app’en, udarbejdet af danske praktiserende psykiater og hypnotisøren Leif Vedel. App’en rummer selvhypnoser med fokus på alt fra mundtlige eksamener, indre styrke til søvnforbedrende hypnose, der skal hjælper dig med at fokusere og få ro. Eksamensro app’en koster 13 kr. og findes til både iPhone og Android.

sleepy time app

Bli’ vækket på det helt rigtige tidspunkt for at være bedst muligt udhvilet til en ny dags udfordringer. Med denne app kan du vælge enten din optimale søvnperiode udfra hvornår du går i seng eller hvornår du skal op om morgenen. Herefter udregner app’en 3 ideelle søvnperioder for dig, med udgangspunkt i at det tager dig ca. 15 min. at falde i søvn og en optimal søvn-cyklus varer 90min. Sleepy Time app’en findes gratis til Android.

Hvilke apps bruger du til at få ro i sjælen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − four =

1 Comment
  • Camilla
    august 29, 2013

    Jeg bruger dagligt Sleep Cycle til at blive vækket på det bedste tidpunkt og til at måle min søvn.

    Derudover Buddhify til hurtig meditation, også on the go. Og Sleep away, hvis jeg har svært ved at sove.