3 fede gadgets til den perfekte nytårsaften

2 Min læsning

Nu er den søde juletid ovre, og slutspurten af 2016 er sat ind. Januar kommer for mange mennesker til at dreje sig om nytårskur, overfolde nytårsfortsæt og måske det evige ønske om et vægttab. Heldigvis er der masser af muligheder for at opfylde disse – med og uden hjælp fra løbe-apps, kostplaner osv.

Men den tid, den sorg. Først skal der festes igennem, for nytårsaften venter lige om hjørnet! Her er 3 helt uundværlige gadgets, der hjælper dig med at springe bedst muligt ind i det nye år!

Få aftenens mest festlige telefon

nytaar-mobil
Nytår er et virvar af glimmer, glitter og fyrværkeri. ”New Year Fireworks 2017” er en mobil-app, som sender fyrværkeri i alverdens farvesammensætninger op fra bunden af telefonen. Den er helt gratis og findes under app-store. Fungerer både til Android og iOS

Den perfekte nytårsselfie

nytaarsselfie

D. 31. december er en oplagt aften til at finde sit stiveste puds frem, ligge den flotteste makeup og støve danseskoene af. Dét skal selvfølgelig foreviges, og dertil er app’en ”2017 Happy New Year Photo Frames” helt perfekt! App’en er udstyret med sjove og festlige nytårsrammer. Du kan både bruge dem på dine eksisterende billeder eller tage nye billeder direkte igennem app’en og vælge imellem et kæmpe udvalg af nytårsrammer. Alle billeder kan uploades direkte på instagram, facebook, pinterest etc.
App’en er  gratis og fungerer både på iOS og Android. Find den i din app-store

Sæt gang i festen med en trådløs højtaler!

nytaar-hoejtaler

En nytårsfest uden musik og en god højtaler er ikke en rigtig nytårsfest!
Da vi sprang ind i nytåret 2013 forlod vi for alvor CD-afspilning, og en stor del af dette års nytårsmusik hentes fra Spotify og lignende digitale tjenester. Derfor er det også vigtigt at få fat i en ordenlig højtaler til nytårsfesten.

Vælg en trådløs højtaler med god lyd, som kan fyre festen langt ind i 2017! Med en trådløs højtaler slipper du for at skulle have din mobil siddende i højtaleren (som du skal med dock-højtalere), og du har dermed din mobil lige ved hånden til at tage masser af nytårsselfies og festbilleder igennem hele aftenen.

Ovenstående Chill SP højtaler koster 699 og kan købes på www.evermart.dk/bluetooth-hoejtaler

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − one =

No Comments Yet.