3D PRINTEREN TIL HVERDAGSBRUG?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Kunne det ikke være fedt at have en 3D printer stående hjemme? Det er faktisk muligt med de små mini 3D printere som efterhånden rammer markedet. 

På min nylige tur til CES i Las Vegas faldt jeg over den her Makerbot 3D printer. Den er så lille den nærmest er bærbar, og den fungerer som man ser i videoen helt udemærket til små 3D opgaver. Men hvordan er det nu med det der 3D print? Er det ren science fiction eller kan vi rent faktisk begynde at printe ting? Jeg synes, den lille film giver et meget godt billede af de muligheder 3D print skaber indenfor produktdesign, prototyper, kunsthåndværk, små dimser og værktøj. En perfekt makker til produktdesigneren eller idémageren som bare må se sine tanker printet ud i virkeligheden. 3D printeren kan bestilles til 2799 dollars på Makerbot hjemmesiden. Materiale til at printe med bestiller du ved siden af.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − five =

4 Comments
 • Tobias Hyldeborg
  januar 29, 2013

  Makerbot har helt klart været en af grundende til at 3D printing er blevet mere mainstream (selvom man nok ikke helt kan kalde det det endnu ;-)).

 • Det er bestemt en interessant teknologi at følge med i. Der kommer til at ske rigtig meget på 3D-print fronten de næste år. Nu har jeg selv arbejdet professionelt med 3d-print i 10 år og vurderer at Makerbot kvaliteten på nuværende tidspunkt ikke er helt god nok til, at det reelt kan bruges til “seriøs” produktudvikling. Kvaliteten af printene og nøjagtigheden er ikke god nok….endnu! Det kommer de og alle deres konkurrenter nok efter forholdsvis hurtigt.

 • Jeg vil i øvrigt anbefale at tjekke Form1 printeren ud (som blev fundet som et Kickstarterprojekt). De print ser ret lovende ud!

  Mvh
  Kristoffer Kelstrup Sabroe
  http://www.moef.dk/3d-print

 • simple mehndi designs
  december 25, 2013

  Mehndi is our tradition to apply mehndi on hands and feet. Brides are incomplete without mehndi. Today, Asian brides prefer to apply Pakistani Mehndi Designs on their special and memorable day.
  simple mehndi designs