4 LÆKRE ANDROID TAPETER

1 Min læsning

Af Jan Kwiencien

Der findes efterhånden en del levende tapeter til Androidtelefonerne. Vi har her udvalgt fire, der klæder din androidmobil.

Levende tapeter kommer i mange kategorier og kvaliteter. Vi har rystet posen og fundet fire vidt forskellige muligheder.

aniPet Aquarium Live

Savner du det gode gamle fisketapet kan du genopleve det i aniPet Aquarium Live. Et klassisk akvarium baggrundstapet som vi kender det fra bærbare og stationære computere. Af de fire fisketapeter vi prøvede, er denne klart den flotteste i farver og animationer. Købeversionen koster ca. 11 kr.

Nightfall – Som titlen antyder en nattehimmel med et landskab i silhuet. Det lyder corny, men er faktisk overbevisende flot. I købeversionen får du forskellige forgrunds silhuetter, måner og andre muligheder for at tweake din oplevelse. Købeversionen koster ca. 8 kr.

Particlestorm – Lysende partikler hvirvler rundt i magnetiske felter der reagerer på berøring. Det lyder måske forvirrende, men fungerer rigtigt godt i baggrunden mens du sidder og fedter med din mobil.

Live Earth – viser vejret og månefaser set fra rummet på din mobil som opdateres løbende (ja det lyder lidt nørdet, men har en hvis sejhedsfaktor at følge med live ude fra rummet!)

Bruger du wallpaper på din mobil? Har du et som bare gør din dag bedre?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + eight =

1 Comment
  • Mark
    april 5, 2011

    Slet ikke. Synes de bruger for meget strøm. Men nøøøj de er pæne!