4 LÆKRE KAMERATASKER TIL DEN STILFULDE FOTOGRAF

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Ligegyldig om du arbejder som professionel fotograf eller blot er angtusjastisk fritidsfotograf, så er det vigtigt aldrig at gå ned på lækkert gear! Elektronista har fundet 4 lækre kameratasker, der stilfuldt beskytter dit kameraudstyr.

fotograf_langt

Dothebag Mono_13

Dothebag mono 13 naturbrun skuldertaske, pris: 1.695kr

Passer til dig der har et kompakt kamera eller et kamera med med en dybde på 7 cm. Tasken er af læder, med en justerbar skulderstrop, sikkerhedslås og en polstret lodret skillevæg. Tasken vejer i sig selv 0,48 kg og har inde mål: 13,5 x 7 x 17 cm og ydre mål: 15 x 8 x 19.

Dothebag Mono_7

Dothebag mono 7, mørkebrun, pris: 2.795kr

Passer til dig der ejer et hybridkamera eller et mindre spejlrefleks og et ekstra objektiv(afhængig af størrelse). Tasken er i skind og har forseglet sikkerhedlås, der holder toppen godt fast. Den praktiske skulder-rem gør det nemt at have kameraet med på farten. Tasken har indre mål: 26×13×16 cm og ydre mål: 28×14×18 cm,  og selve tasken vejer 0,9 kg.

Hadley Large Camera Bag

Billingham Hadley large camera bag khaki, pris: 1.995kr

Er designet til dig, der skal have lidt af det hele med! Her er der plads til to mindre kameraer, et lille spejlreflekskamera med tre objektiver eller et videokamera, og ekstra tilbehør. Tasken er af dobbelt lamineret vandtæt canvas. Tasken har 2 store og to små skillevægge og en justerbar skulderstrop. Taskens indvendige mål er: 35.56 x 8.26 x 24.77cm og ydre mål er 37.78 x 12.7 x 25.4cm, dertil vejer tasken 1,0 kg.

Billingham 207Billingham 207 khaki/chocolate pris: 3.495kr

Har plads til den helt store oppakning, et stort spejlreflekskamera med flere ekstra objektiver eller et større videokamera og andet tilbehør. Tasken er vandtæt canvas med læderindtræk og en polstret rumdeler. Tasken er udstyret med et læderhåndtag som har trykknap og en vedhæftet, justerbar skulderrem. Taskens indre mål: 29 x 15 x 22 cm og ydre mål: 32 x 18 x 26 cm, – og vejer 1,85 kg

Alle de ovennævnte tasker kan købes i Kamerahuset, der også afholder kurser i, hvordan man bruger sit kamera på bedste vis, du kan læse mere om kurserne her

Hvad gør du for at beskytte dit kameraudstyr på en stilfuld og lækker måde?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 12 =

3 Comments
 • Cathrine Poulsen
  maj 9, 2013

  Hej.

  Vi er tre unge TEKO studerende, der leger med ideen om at lave kameratasker der følger modens tendenser og trends, ligesom computer etuier, ipad slevees osv.
  Derfor forsøger jeg, at finde ud af hvad der er vigtigt for forbrugeren, i forhold til sikkerhed, funktion og udseende.

  Vi kunne ikke undgå at falde over jeres spørgsmål: “Hvad gør du for at beskytte dit kameraudstyr på en stilfuld og lækker måde?” Og ville høre om i evt havde nogle svar fra dette spørgsmål eller andre ligende undersøgelser?

  Venligst de tre TEKO piger.

 • Birthe Gawinski
  maj 10, 2013

  hej
  Jeg er en meget aktiv amatørfotograf og rejser en del med mit spejlrefleks-kamera + div. objektiver og andre ‘løsdele’.
  Jeres anmeldelse af ‘lækre’ kameratasker til den ‘stilfulde’ fotograf undrer mig meget – for mig er det vigtigste, at en kamerataske er praktisk og frem for alt behagelig at bære, og det ville en skuldertaske aldrig være for mig.
  Det kan godt være, at en rygsæk ikke er ‘lækker’ og ‘stilfuld’, men til dem der er mere interesseret i komfort, kan jeg varmt anbefale min kamerataske:
  http://www.lowepro.com/flipside-sport
  den kan fås for under 1000 kr i flere forskellige størrelser – min er 10L
  hilsen
  Birthe

 • Siska
  maj 10, 2013

  Jeg har også mit kamara + udstyr med på alle rejser. Men da jeg som regel har et par små størrelser på slæb, er det vigtigt at kunne få kameraet hurtigt frem, og lige så hurtigt væk igen. Så jeg bruger udelukkende skuldertasker. Jeg har en mindre samling fra Crumpler http://www.crumpler.eu/index.cfm?seite=collections&productID=8068, så jeg kan pakke efter dagens aktuelle behov. De er praktiske og vandtætte, og så har de en bred rem med god polstring, så tasken ikke bliver for tung.

  Men en dag skal jeg helt klart shoppe nye tasker herfra!
  http://www.photoqueen.de/Fototaschen/Queens/