SELFTRACKING MED FITBIT ONE HELE DØGNET

1 Min læsning

Af Kristina Blenker

Er du en af dem, der har en app til at holde styr på søvnmængden, en anden app til at tælle kalorierne med og en hel tredje, der noterer dine skridt og motion? FitBit One kan det hele på en gang!

fitbit-one

Nu kan du tracke dig selv alle døgnets 24timer med en enkelt gadget, der rummer alt det, du har brug for, for at holde fast i den sunde livsstil: søvn kvalitet – og mængde, kalorieforbrænding og motion. Den lille og handy One, kan selvfølgelig synkroniseres med din computer eller smartphone, hvilket er nødvendigt, fordi One skal tømmes for data, hver 7 dag, hvis den skal registrere minut-for-minut. FitBit One kan tåle regn og sved, men er desværre ikke vandtæt nok til en svømmetur.

fitbit-one

Hvis du er vild med at tracke dig selv, kan du også oprette en profil på Fitbit.com, hvor du kan indtaste både kost, humør-og energiniveau, men også hvilke træningsformer du bruger mest.

Fitbit One findes i to farver; sort eller bourgognerød, den lille fikse One koster 749 kr og kan fås på coolstuff.dk

Hvilke gadgets bruger du til selftracking?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × three =

2 Comments
 • Trine
  maj 10, 2013

  Jeg var så heldig, at få en Jawbone Up af min skønne mand og børn – og jeg er bare helt vild med den :-)
  Det er fantastisk motivation for mig, både hvad angår motion og madindtag. Armbåndet sidder på mig døgnet rundt og måler min søvnrytme (dyb/let søvn), hvor meget jeg bevæger mv. På den tilhørende app kan man indtaste hvad man spiser – ret nemt da det er muligt både med stregkode og foto.
  I app’en har jeg også indstillet hvornår jeg vil vækkes – armbåndet vækker mig så indenfor et nærmere definere interval, når jeg sover let.
  Kunne skrive meget mere om hvor fantastisk jeg synes Jawbone Up er – 10 stjerner herfra :-)
  https://jawbone.com/up

 • Hanne
  september 26, 2013

  FitBit flex – som eftersignende skulle være den mest præcise tracker :)