5 gadgetgaver til hende, der fortjener forkælelse

3 Min læsning

Julen står for døren, og mon ikke der er en kvinde i dit liv, som fortjener at blive godt og grundigt forkælet i år? Din veninde, mor, kæreste, kone, elskerinde, forlovede, faster, moster, søster – eller måske dig selv? Vi har samlet 5 gadgetgaver, som helt sikkert vil bringe ekstra julelys i øjnene på hende, du elsker.

 

1.Elektronista designer-clutch i læder

Den ultimative gadgetgave til hende er naturligvis Elektronistas egen designer-clutch i sort læder. Den er netop blevet relanceret og fås nu til en ny stærk pris på kun 1.695,00 kr. (før 2.395,00 kr.).

Elektronista Clutch har 12 praktiske lommer med plads til alt fra kreditkort, ladekabler, stor tablet (10”), smartphones, solbriller til håndcreme, make up, pas, ekstern harddisk, strømadaptor etc. Med lynlåsen i taskens side er der altid nem adgang til det hele. 

De nye modeller kommer ikke længere med indbygget batteri. Så har hun ikke allerede en powerbank, kan du købe én for 299,00 kr., som passer til tasken.

Køb Elektronista Clutch i Elektronista Shop.

2. Elegant løbeur fra Garmin

 

Løbeuret Garmin Vivomove Hr Sport er en genial gave til hende, der gerne vil kunne monitorere det daglige aktivitetetsniveau, men helst vil have et ur, der også kan bruges, når løbeturen er slut.

Garmin Vivomove HR Sport er et stilrent hybrid analog-ur, der har indbygget pulsmåler, og som kan måle skridt og kalorier og lave stressovervågning. 

Løbeuret fra Garmin kan købes for 1.333,00 kr.

 

 

 

3. Vifa Copenhagen

Skal hun forkæles med sød musik, er højtaleren Vifa Helsinki den helt rigtige julegave. Højtaleren, der er udført i lyst nordisk design, leverer imponerende lyd og har samtidig et smukt og diskret udtryk.

Med sine blot 1,4 kg er Vifa Helsinki ultrabærbar og lige til at tage med på farten eller med ud på terrassen sammen med en kop kaffe. Højtaleren er også genial til en tur i sommerhuset, på skovturen, skoleudflugten, ferien eller til power point-præsentationen i mødelokalet. 

Set hos Elektronista Shop for 2.999,00 kr.

 

4. Knomo Audley – designer-laptoptaske 13″

Julegaven, man kun kan elske. Knomo Audley er noget så sjældet som en supertrendy og elegant computertaske. Den er skabt i sort højkvalitetslæder, som stårt smukt til de fine guldlynlåse og -spænder. Og indmaden er ligeså gennemtænkt som det elegante ydre. Tasken rummer flere praktiske lommer og en foret lomme, der beskytter tablet’en eller computeren (op til 13″). En læderstrop gør den nem at fragte rundt i byen, også for hende, der cykler.

Knomo Audley koster 2.499,00 kr i Elektronista Shop.

 

5. Smukt Knomo Sleeve i bronze 15″

Med det lækre kvalitets-sleeve fra Knomo kan hun forkæle sin computer på smukkeste vis. Det superelegante sleeve er en del af Knomo Geometric-serien og er lavet til at beskytte computeren med dejligt, blødt mikrofiber for og beskyttende overflade. Looket er metallisk, og den fine struktur i materialet giver en ekstra følelse af luksus. 

Fås også i sølv.

Prisen for Knomo-sleevet er 595,00 kr. i Elektronista Shop

Indeholder links til Elektronistashoppen

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

1 Comment
  • Tina
    december 6, 2018

    Glædelig 5.december!
    Meget flotte gaveidéer, især to min unge datter vil elske:-)