Juletip: Køb (øko)juletræet online

2 Min læsning

Traditionen tro er jagten på årets juletræ gået ind. Dog ikke helt som den plejer, for i år er hele juleaftens midtpunkt, juletræet med sin pynt, økologisk, rykket online og kan leveres til din dør.

Juletræet er blevet en del af den digitale kultur, og du kan dermed slippe for juletrængsel og alarm eller bare bøvlet med at fragte ædelgranet til dørs ved i år at bestille det online og få det afhentet igen, når grandnålene falder. Du kan vælge mellem store og små, økologiske og konventionelle – og ikke mindst få leveret til døren, når det passer dig helt frem til 22. december.

Dans rundt om et økologisk juletræ

Juletræet er for mange familier en tradition, og ifølge en af Danmarks erfarne online juletræsforhandlerne, Treetime.dk, sælges der 11,4 mio. juletræer om året, hvoraf en stor del af dem ender i europæiske hjem i december måned.

Du kan også få julen (og juletræet) bragt lige til døren gennem jultildoeren.dk

Selvom juletræsjagten for mange handler om at gå i skoven på seriøs “fæld selv”-mission, er alternativet med økologiske og konventionelle juletræers udbringning- og afhentning en convenient løsning, vi sætter pris på og har det ret optur over. Det er en kæmpe fordel for dig og mig uden bil, men også for ældre, der ikke magter at bringe juletræet hjem selv. 

Lad juletræsjagten begynde! Glædelig jul. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − one =

2 Comments
 • Casper
  december 7, 2018

  Smart! Tak for tippet.
  Og glædelig jul til jer alle!

  • Liva Manghezi
   december 9, 2018

   Velbekommen Casper, og tak fordi du følger med!
   Glædelig jul fra!
   Bedste hilsner
   Liva
   Elektronista Teamet