5 julegaveideer til mininørden

2 Min læsning

Leder du efter de sejeste, sjoveste og mest nørdede gadgets, der kan opfylde familiens mindste nørds store som små ønsker, så læs med her, hvor Elektronista har samlet 5 geniale julegaveideer. 

Det sørme, det sandt december – og der med garanti én, der glæder sig lidt mere end alle de andre: mininørden. Så hvad skal du give mininørden til jul?

Lego DC Comics Vækkeur

Findes der nogen bedre måde at få mininørden op om morgenen på, end når Batman ringer og vækker? Næppe. Superhelte-vækning kan bestilles til 329 kr. hos coolstuff.dk.

Minecraft Redstone Ore natlampe

Natlamper er praktiske, men alt for ofte er de dødkedelige. Dog ikke Minecraft Redstone Ore! Er mininørden fan af Minecraft, så vil denne natlampe gå rent ind. Bonus den holder creepers og edderkopper på lang afstand. Natlampen fås til 239 kr. hos Flybunnyfly.com

Snuggly Rascals høretelefoner

Snuggly Rascals høretelefoner til børn er designet som et cool pandebånd i fleece med et par tynde, lette hovedtelefoner. De findes i vildt fede farver og varianter. Og der er en bonus: Du slipper for at bekymre dig om mininørdens sarte ører, da Snuggly Rascals har en maksimal volumen på 85 dB. De hippe høretelefoner kan erhveres til kun 159 kr. hos coolstuff.dk.

ASTRALIS sweatshirt

Selvom det danske Counter-strike-hold Astralis desværre ikke vandt finalen i BLAST Pro Series, det nyeste Counter-Strike: Global Offensive esport-event i verden, er mininørden måske en af dem, der alligevel er max fan. Og en ægte fan har selvfølgelig en dertilhørende fan-shirt. 399,95 kr. hos jackjones.com

 

Stopmotion Explosion Animations kit

Er mininørden vild med at lave film og på vej til at blive en stjerneinstruktør, så er Stopmotion Explotion animations-sættet et hit. Det indeholder alt, hvad der skal til for at skabe fantastiske HD-stopmotion film, herunder et 1080 HD kamera, en software CD og ikke mindst en bogen Stopmotion Explosion fyldt med teknikker til at animere LEGO, figurer, legetøj, ler og mange andre materialer. Ca 350 kr. hos Amazon.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen + 18 =

1 Comment
  • Tina KH
    december 11, 2017

    Glædelig 11.december til du og dine:-)
    Sikke gode gave tips, tak:-)