5 nørdede julesweatre – du får svært ved at vælge!

2 Min læsning

Internettet er ved at svømme over med julesweatre. Vi har skåret feltet ind til vores favoritter, der selvfølgelig har et nørdet twist, så du kan komme igennem den kolde decembermåned i lækker, farverig akrylblanding (så hold dig væk fra pejsen..).

1. Ping pong til julefrokosten

Atari var en stor spiller i 70’erne og 80’erne med ikoniske spil, der også kan spottes på denne julesweater, for eksempel Asteroids og Missile Command. Find din Atari julesweater her.

 

2. Frem med controlleren

En måske lidt mere genkendelig julesweater er denne med et ordentligt Playstation-logo plastret på brystet. Der er sågar også en masse knapper fra Playstations controller i mønstret. Nå ja, og så har der sneget sig nogle rensdyr ind bare lige få at gøre den ekstra julet.  Find din Playstation julesweater her.

Playstation julesweater

 

3. Jeg vælger dig!

Denne julesweater med Pikachu kan eventuelt kombineres med noget Pokémon-jagt med familien, når julemaden lige skal lande i maven efter julefrokosten. Find din Pokémon julesweater her.

pikachu julesweater

 

4. Ny dans om juletræet?

Der skal jo ske noget nyt engang imellem, så hvorfor ikke foreslå at danse Floss i bedste Fortnite-stil rundt om træet juleaften? Hvis mormor ikke kender trinene, er der en udførlig guide på julesweateren her. Find din Fortnite julesweater her.

Fortnite julesweater

 

5. Wonderful christmas med Wonder Woman

Sidste sweater er i den knap så nørdede ende, men fortjener en plads på listen alligevel.

Wonder Woman ville nok ikke selv iklæde sig denne sweater i kampens hede, mens til os, der påtænker at slænge os i sofaen i stedet for at være krigerprinsesse, er den perfekt. Find din Wonder Woman julesweater her.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − eight =

No Comments Yet.