5 stilfulde DAB-radioer, der kan tage DAB+

2 Min læsning
Sponsoreret indhold

Er du en af de mange, der pludselig ikke længere kan få lyd ud af radioen? Så kan det være din radio ikke kan tage de nye DAB+ signaler. Det kan også være, du bare er på jagt efter den perfekte radio til køkkenet, badeværelset eller sommerhuset. Elektronista & Partners er gået sammen med avXperten for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige DAB radio – med stil. (Og ja, vi er ret vilde med retro-looket!)

1. Mad Men style

Denver-radioens design sender dig direkte tilbage til 50’ernes USA. Foruden den indbyggede DAB- og DAB+ tuner kan du også streame musik fra din smartphone og f.eks. Spotify direkte til radioen.
Men er du en sucker for det gamle FM-bånd, så findes der også indbygget FM-tuner, så du kan få den helt klassiske radiolyd. Skulle du have lyst til at tilslutte andre afspillere, så kan du gøre det gennem AUX-indgangen. Prisen for DAB-radioen i flot mørkt træ er 479 kr. hos avXperten.

2. Teknologi, nostalgi og clockradio

Med det nye DAB+ frekvensbånd kan du lytte til et endnu større antal kanaler, og det betyder at du helt sikkert kan finde masser af programmer om ting, du særligt interesserer dig for.  Denne DAB+ radio har indbygget ur og clockradio. Tilslut smartphone via AUX-indgang. Tager også batterier! Farverne er mørk gråt og beige i et flot skinnende look. Prisen er 449 kr. hos avXperten

3. Cremet look og lyd

På forsiden tuner du på gammeldags manér efter FM-kanalerne. På toppen finder du DAB+ radiostationerne via et fint digitalt display. Find hurtigt dine yndlingskanaler på de 5 faste radiokanaler. Lyt med dine høretelefoner gennem minijack-stik. Den indbyggede tonekontrol samt dæmpere forhindrer resonans i kassen, så her er du sikker på blød og behagelig lyd. Prisen er 699 kr. hos avXperten.

 

 4. 70’erne har ringet 

Er du mere til 70’er-stilen, så er den her radio et rigtig godt valg. Du finder alle de gode DAB+ kanaler og kan indstille 10 faste DAB- og 10 faste FM-stationer. Displayet har god plads til ekstra tekst, så du kan læse hvilken musik, du hører. Prisen er 569 kr. hos avXperten.

 

5. Klassisk transistor – med mere under hjelmen

 

Denver står bag denne klassiske transistorradio, som både fungerer som DAB+ radio med mange kanaler, som FM-radio og som vækkeur! Designet blander det klassiske transistor-look med moderne brugervenlighed. Den her  DAB radio er designet med en grå ramme med lys front. Findes også med sort ramme. Prisen er 419 kr. hos avXperten

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five − 5 =

2 Comments
 • Erik Trolle
  oktober 24, 2017

  Personligt har jeg aldrig forstået at man køber DAB+ radioer, det er jo at nationalisere radio. Jeg har haft en internet radio fra 2005, jeg har ikke skulle skifte udstyr p.g.a. teknik skift, jeg har ca. 40.000 stationer inkl. alt der er på DAB+

 • Dorte Nielsen
  november 4, 2017

  Vedr. “DESIGNERRADIOER. EN-VER IKKE KOSTE KASSEN”
  Annoncen er fra 2011, og FONA har længe været nedlagt.
  Det er vist ikke kun på sociale medier, at de gamle nyheder popper op i utide
  Mvh
  Dorte