Absurd sci-fi-reklame skal sælge kinesiske mobiler

1 Min læsning

En kvinde på et hospital venter på nyt om sin mand, der har været på operationsbordet. Kirurgen kommer til og fortæller, at manden desværre ikke overlevede – MEN, der også gode nyheder! Kirurgen har formået at digitalisere mandens bevidsthed og har sat den ind i den nye AGM X2-mobil – og på den måde ‘lever’ manden videre gennem mobilen. Kvinden i reklamen bliver ‘naturligvis’ lykkelig, da hun ser sin mand på mobilens skærm og kan høre ham tale. Desværre taber hun efterfølgende mobilen – og dermed sin mand – i vandet. Well, mobilen er vandtæt og fuldt duelig efter. Den viser sig i det hele taget at være superrobust, selvom den både bliver trampet på og kylet ned i den hårde asfalt af nogle onde mænd, som kommer forbi.

Nej, det er ikke indgangsscenen i en sci-fi-film eller et nyt afsnit af Netflix-serien Black Mirror. Det er en reklame for den kinesiske AGM X2-mobil.

Man tror, det er løgn, men se selv reklamen – hvis du altså tør….

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + thirteen =

No Comments Yet.