ALDRIG MERE TUDEGRIMME HØJTALERE MED SOUNDBARS

2 Min læsning

Sony har skabt en surround soundbar, med fokus på en rumfyldende 3D-lyd i et cool og minimalistisk look. Nu kan du få en sprød lydoplevelse, uden at skulle fylde stuen op med stort og ja lad os bare sige det tudegrimt udstyr.

Se de fede film med den lyd de fortjener, de spritnye HT-CT60 og HT-CT260 soundbarer leverer lyd, der bøjer rundt i lokalet og går direkte i dine ører. Men fordi lyd ikke kun vigtigt, når du ser film, er Sonys soundbarer udstyret med kraftfulde sub-wooferer, som gør at både begge er i stand til at levere dybe toner, der tilføjer mere hårdtslående bas til musikken, eller mere drama til de larmende actionfilm. De to soundbarer har virtuel surround, den store forskel er at den lille har to fronthøjttalere, der leverer 60W af knivskarp lyd,  og storebroren, giver dig op til 300W, der uden tvivl vil blæse dig ned fra din plads i sofaen.

Du kan glemme alt om filtrede ledninger, der flyder rundt om i stuen. For med den store kraftfulde soundbar har du mulighed for, at streame din yndlingsmusik direkte trådløst via bluetooth-opkobling fra din laptop, tablet eller smartphone.

Begge soundbarer har et kompakt og stilsikkert design, som med garanti vil matche tv-hjørnet i det moderne hjem. Men har du ikke plads til at have en soundbar stående foran dit tv, kommer begge soundbare med et fleksibelt set-up, så de hænges op på væggen, eller sættes på en hylde.

Sonys HT-CT60 til 1.500kr, kommer i handlen sidst i september og HT-CT260 til 2.400kr kommer i handlen sidst i oktober. Du kan læse mere om Sonys bud på, det manglede led for at fuldende din hjemmebiograf på Sony.com 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 3 =

1 Comment
  • Uffe Olsen
    august 27, 2012

    Super hjemmeside, benytter den meget også via job. I har tidligere lavet test af højtaler. Kunne i ikke finde på at lave en test på Soundbar, de findes jo lige fra kr. 1500,- til 10-15000 for Bose.

    MH
    Uffe Olsen