Her er højttaleren der kan spille sommeren op

2 Min læsning

Foråret er kommet og det betyder udeliv i små selskaber. Med Hyperboom får du en solid højttaler, hvor alle kan høre musikken uanset hvor de er.

Ultimate Ears har indtil nu været et firma, der har specialiseret sig i små bluetooth højttalere som kunne være i en rygsæk og nemme at transportere. Men hvis du har skal have deres nyeste højttaler, Hyperboom, ned i en rygsæk, så skal det nok mere være en de blå IKEA poser end en almindelig taske. For Hyperboom er enorm. Det er ikke en højttaler du nemt kan bære rundt på med dens vægt på 5.9 kg er det indbyggede håndtag en nødvendighed fremfor en gimmick.

Til gengæld betyder størrelsen også, at du kan få gulvet til at ryste. Hyperboom har power nok i dens lyd til at spille ubehageligt højt, men stadig bevare klarhed i musikken så intet bliver forvrænget eller dårligt. Det lyder bare højt, hvilket er en ret stor ros for en højttaler der er relativt billig.

Hyperboom er primært bygget til at være en robust festhøjttaler, der står i hjemmet og spiller højt, men også kan komme med ud i haven (og dens IPX4-rating gør at du sagtens kan glemme den natten over i regnvejr uden at den tager skader). Fleksibiliteten i at du kan tage højttaleren med ud i haven kommer også i spil, med højttalerens indbyggede mikrofon, som ikke bruges til en digital assistent. Til gengæld bruges mikrofonen til konstant at undersøge hvilket miljø højttaleren befinder sig og automatisk kalibrere lyden, så højttaleren yder optimalt uanset omgivelserne.

Det er i festsituationer, at alle Hyperbooms mange små detaljer kommer til deres ret. Der er mulighed for, at højttaleren kan oplade din telefon og der er to bluetooth kanaler i højtaleren, så du kan have to forskellige personer med deres egne devices sende musik til den, uden at man skal afbryde hinanden.

Hyperboom er dog i skarp konkurrence fra Sonos, med deres udendørs højttaler som både har bluetooth men også WiFi, så den kan indgå i eksisterende Sonos-netværk. Men vil du “bare” have en stor højttaler, der kan larme i haven, tåle du taber en øl på den og se godt ud i stuen, så er Ultimate Ears Hyperboom et rigtig godt bud på en højttaler.

UE Hyperboom er i butikkerne nu, og koster 2999,- kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − eleven =

No Comments Yet.