ANGRY BIRDS ANGRIBER I RIO

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Så er de her igen. De små farverige fugle, der hviner når de bliver slynget afsted med en slangebøsse, for at få deres æg tilbage fra de grønne grise. Denne gang er de i nye omgivelser, nemlig i byen Rio. Angry Birds trenden stopper tilsyneladende aldrig.

Det startede med et enkelt vanedannende spil til iPhone og Android tilbage i 2009. Alle banerne var ikke lanceret fra starten af, men blev løbende opdateret (faktisk kom de sidste baner til denne udgave for ikke så mange dage siden), hvilket gjorde at ens interesse omkring spillet vedblev.

De seneste tal siger, at spillet er blevet hentet 75 millioner gange. Derfor forstår man også godt at Rovio- firmaet bag Angry Birds- bliver ved med at smide ting ud af ærmet, så længe der er gang i hypen omkring spillet. For det er der i allerhøjeste grad.

Der findes en Seasons udgave, der også løbende bliver opdateret så snart en ny højtid nærmer sig. Senest har vi set en Angry Birds Valentines Day udgave og St. Patricks day og udover det var der også en julekalender, hvor man fik adgang til en ny bane hver dag i december. Så kom der plysdyr og iPhone og iPad covers. Og et Angry Birds brætspil. Og Angry Birds fødselsdagskagen fra den meget dedikerede far. Ikke mindst DM i Angry Birds. Seneste skud på stammen er altså Angry Birds Rio. Spillet er et samarbejde mellem Rovio, der er skaberne bag Angry Birds, og 20th Century Fox, der senere på året sender animationsfilmen Rio afsted til biograferne. Så i stedet for at jagte grise, skal man nu redde fugle ud af et bur.

Heller ikke i denne udgave af spillet er alle banerne tilgængelige fra start, så endnu en gang må vi tålmodigt sidde og vente på næste opdatering der kommer til maj. Men hey, i mellemtiden kan du jo prøve at score tre stjerner i alle banerne!
Verden er blevet vendt lidt om når spillet kommer før filmen. Kender du et spil du godt gad se som film?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + two =

No Comments Yet.